Неочкваната причина, поради която Гущерова си инжектира ботокс!

Неочкваната причина, поради която Гущерова си инжектира ботокс!

Светлана Василева-Гущерова сподели своя снимка без грим в Instagram, докато получаваше ботокс инжекция. Въпреки че тя често говори открито за множеството си козметични процедури, тази снимка предизвика смесени реакции сред нейните последователи.

На снимката Светлана изглежда различно от обичайния си гримиран образ, разкривайки следите от множество пластични операции на лицето си. Някои от нейните фенове изразиха загриженост относно физическото и психическото й здраве, отбелязвайки, че стресът от брака ѝ с Християн Гущеров изглежда влияе негативно както на нейното благополучие, така и на външния ѝ вид.

Неочкваната причина, поради която Гущерова си инжектира ботокс!

Бруксизмът, състояние, характеризиращо се със стискане или скърцане на зъби, особено през нощта, беше причината зад посещението на Светлана при нейния дерматолог. Това състояние често е свързано с високи нива на стрес и тревожност, което накара някои от нейните критици да спекулират, че нейният разпадащ се брак с Християн Гущеров може да бъде основната причина за нейното нервно напрежение.

Въпреки че Светлана остава отдадена на поддържането на перфектната си външност, тази снимка без грим служи като напомняне, че търсенето на идеалния външен вид може да дойде с емоционални и физически разходи. За последователите й става все по-очевидно, че под повърхността на нейната публична личност тя се бори с лични проблеми, които могат да имат значително въздействие върху нейното цялостно благосъстояние.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay