Веган хляб с банани

Рецепта за суров хляб без млечни продукти

Веган хляб с банани

Знаем, че определена част от читателите ни се хранят според различни хранителни принципи. Някои от вас най-вероятно са избрали веган течението за своето меню. Тъй като осъзнаваме този факт, се опитваме да ви предоставяме рецепти, които ще се впишат във вашата хранителна философия.

Поредната такава е рецептата за веган хляб, приготвен от елда и банани.


Необходими продукти:
1 банан
2 ч.ч. кълнове елда
1 ч.ч. орехи
5 фурми без костилки
½ ч.л. сол

Начин на приготвяне:
Покълналата елда се изплаква и се поставя в кухненски робот, заедно с останалите продукти.

След като се разбърка добре, сместа се разстила на тънък слой върху кухненска хартия и се оставя на стайна температура в продължение на 6 часа, за да се изпари влагата от тестото.

Обръща се от другата страна и отново се оставя на същото място за 3 часа.

Хлябът се консумира без да се пече. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти