Свинско с розмарин и чесън

Свинско с розмарин и чесън
ETHAN CALABRESE

Тъй като ни остава още малко време да хапваме свинско месо, ще ви предложим една интересна рецепта за свинско с розмарин и чесън. 

Необходими продукти: 

4 свински пържоли, котлети

сол

черен пипер

1 супена лъжица прясно смлян розмарин

2 скилидки чесън, накълцани

1/2 ч. масло, разтопено

1 с. л. зехтин

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 250 градуса. Поръсете месото със сол и черен пипер. 

В малка купа смесете маслото, розмарина и чесъна. Оставете го настрана. 

Вземете един тиган и загрейте зехтина. Добавете месото и гответе до златисто. След това намажете месото със сместа, която вече сте приготвили. Поставете тигана във фурната и печето около 12-15 минути. 

Добър апетит! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти