Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 28

 Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 28

Време е за СЛЕДколедни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним отново под нашата елха, защото там има още много изненади! Да, ние удължаваме Коледа до края на годината! До 31 декември всеки ден в профила на Jenitebg ще намирате купища награди!  

Представяме ви продължението на нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември публикувахме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН !! До момента зарадвахме десетки от вас с атрактивни подаръци и ви заредихме със солидна доза коледно настроение. Но тъй като не ни се искаше да спираме да ви изненадваме, решихме да продължим с наградите до края на годината!

ОЩЕ СЕГА влезте в профила на Jenitebg, защото сменяме правилата и от 26 до 31 ще имате възможността да се включите в още много игри с награди!

Ден 28

Двадесет и осмият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от Pierre Cardin Cosmetics. Трима от вас ще имат възможността да спечелят по един луксозен козметичен комплект, съдържащ водоустойчива спирала и лак за нокти от серията Nail studio.

Визията за новогодишната нощ трябва да са безупречни! Затова трябва да обърнем специално внимание на грима и маникюра. Спиралата е страхотен продукт, който добавя желаната драматичност в нашата грим визия, а това, че е водоустойчива ни спасява при емоционални ситуации. Маникюрът най-добре да е червен - истинска класика, с която няма да сгрешите!

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и pierre_cardin_cosmetics_bg в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2 приятелки, с които държите на безупречния грим.

Кои всъщност са Pierre Cardin Cosmetics?

Марката носи името на французина Пиер Карден, известен като един от световните лидери в модния бранш. Едва 28-годишен, той открива своята първа модна къща, която в последствие прераства в мултимилионен бизнес, с магазини по целия свят. Предлага широка гама от продукти- от текстил до бижута, от мебели до аксесоари. 

На пазара вече присъства и иновативната му линия в областта на декоративната козметиката и продуктите за лична грижа. За отличното им качество се грижи екип от специалисти, който следва най-високите стандарти в производството на козметика, както и актуалните модни тенденции в грима и продуктите за лична грижа. Съотношението качество/цена на продуктите ги прави изключително предпочитани и харесвани сред дамите, които държат на своя перфектен външен вид и излъчване. Грим продуктите им можете да откриете в избрани обекти на Лили Дрогерии

Осмелете се да бъдете неотразими с Pierre Cardin Cosmetics.

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще имат възможността да спечелят луксозен козметичен комплект от водоустойчива спирала и червен лак за нокти от серията Nail studio.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay