7 типа раздели, през които всяка жена преминава

Понякога краят на любовта може да бъде наистина фрапиращ

7 типа раздели, през които всяка жена преминава

Любовта е сладка и красива... докато не приключи! Едва ли има жена, която да не е преживявала раздяла, без значение дали е била трагична, комична, или крайно неудобна и засрамваща.

За съжаление, невинаги приказката има щастлив край, а в някои случаи той може да бъде и изключително грозен. Ние решихме да съберем някои от най-често срещаните причини за раздяла, през които може да сте преминали и вие. 

Краят идва с SMS
Ако сте се срещали с мъже преди десетина години, вероятността да сте били зарязани чрез SMS или вие да сте използвали същия трик, е голяма. Нека бъдем честни. Понякога наистина не можем да съберем смелост за разговор лице в лице или просто не ни се занимава. Както и на господата, разбира се.

Ако връзката не е била сериозна, а е ставало дума само за секс или няколко невинни срещи, проблемът няма да е космически. В други случаи обаче, едно такова съобщение може да ни се стори като удар с волейболна топка в корема - секващо дъха и оставящо ни без въздух за няколко секунди.

Призракът

7 типа раздели, през които всяка жена преминава

Ако има нещо по-лошо от това да ви зарежат със съобщение, то това е да не ви зарежат изобщо! Красавецът, с когото сте се запознали, и сте решили, че е вашата сродна душа, просто изчезва - ни лук ял, ни лук мирисал. Не отговаря на съобщенията ви, на обажданията ви, внезапно телефонът му е изключен или разбирате, че такъв номер вече не съществува.

Ето това е кофти раздяла, в която не получавате дори малоумно обяснение защо кретенът, който сте смятали за своя принц, не желае да бъде с кралица като вас. Ако пък вие изчезнете безследно, изобщо няма нужда да давате обяснения на мъже, които не заслужават жена като вас.

"Чао" и дим да го/ви няма

7 типа раздели, през които всяка жена преминава

Чувставата ги няма, нещата отиват към своя край, всичко е предначертано. Не искате да се впускате в речи и обяснения, затова просто се сбогувате накратко без излишни драми или обещания за неосъществими приятелства след края на връзката. Той си е забравил любимия диск у вас, а вие любимата книга? Купете си нови, а старите изхвърлете, за да не си напомняте един за друг. Развалянето на приятелството във всякакви социални мрежи също е препоръчително. Следващият, моля!

Да го направим пред публика

7 типа раздели, през които всяка жена преминава

Той ви кани в любимото ви кафене само за да ви каже, че къса с вас. Хитрец! Познавайки ви добре, той знае, че няма да се разкрещите насред заведението или да избухнете в плач. Обяснява ви с няколко изречения причините, докато вие го гледате недоумяващо, побеснели и наранени до краен предел, но неспособна да изразите всичките си емоции, защото имате публика. След това той става и си тръгва, оставяйки ви да си допиете горещия шоколад, чувставайки се безкрайно самотни сред тълпата в заведението. Лоши мъже!

Кофти време за раздяла

7 типа раздели, през които всяка жена преминава

Дами, ако искате да приключите отношенията си с мъжа до себе си, просто го направете. Не търсете удобния или подходящ момент, защото такъв няма да дойде. Така или иначе и вие, и той ще се чувствате зле след разговора. Не прикривайте нерешителността си с Коледа, Нова Година или годишнината от сватбата на сестра му. Така удължавате собствената си агония и губите времето и на двама ви.

Не забравяйте, че нямате десет живота, в които да отделяте месеци за предначертана раздяла, защото рождените дни на членовете от семейството му са един след друг. Просто действайте!

Предателството на най-добрата приятелка

7 типа раздели, през които всяка жена преминава

Най-накрая намирате половинката си и сте щастливи. Тогава сякаш отникъде се появява най-добрата ви приятелка и най-безцеремонно изтръгва щастието от сърцето ви. Звучи ви като сюжет на евтина романтична комедия? За съжаление, това се случва и в истинския живот.

Как да го преодолеете? Зависи от отношенията ви и с двете страни. Може да се окаже, че сте изгубили приятелката си или любимия си. А най-вероятно и двамата. Сюжетът може да се развие и по-друг начин. Да се окаже, че приятелката ви и гаджето ви са един за друг, а за вас той е бил само прищявка. Къде ти обаче такова щастие? В повечето случаи оставаме с разбито сърце на квадрат.

"Нещата са толкова объркани в момента...”

7 типа раздели, през които всяка жена преминава

За тези от вас, които не знаят, този израз е новата версия на "Проблемът не е в теб, а в мен”. Общо взето става въпрос за мъжете, които не са готови за емоционално обвързване или просто не искат да се впускат в такова. Може да чуете и "Всъщност не си падам чак толкова по теб, за да имаме сериозна връзка” или "Много съм зает, за да имам пълноценни отношения с жена в момента”. Ако чуете някое от тези изречения, кръгом и надалеч.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay