9 трика за тези, които не са се подготвили за лятото, но искат да изглеждат безупречно

9 трика за тези, които не са се подготвили за лятото, но искат да изглеждат безупречно

Постигането на перфектно тяло не е нещо, което се случва за една нощ. Нужни са време, търпение, упоритост и т.н. В края на зимата всички знаем, че трябва да започнем да работим за перфектно тяло, за да изглеждаме добре на плажа, но много от нас не го правят. Е, вече лятото е тук и ако нямате тялото, което искате, не се притеснявайте, ще ви дадем няколко съвета как да изглежда добре, дори ако сте по-пълни. 

На първо място, всички са различни, и това е съвсем нормално. Някои хора са слаби, други са по-пълни. Някои хора харесват джогинга в 6 часа сутринта, докато други наистина оценяват добрата пица и колата. 

Ако имате няколко излишни килограма, следвайте тези правила:

1. Правилната поза за снимки

Това как ще изглеждате на снимките зависи от това в каква поза ще застанете. Например, трябва да сте много изправени. По този начин коремът ви ще бъде по-плосък, гърдите ви ще изглеждат по-големи. Освен това ако имате излишни килограми, никога не бива да се снимате отдолу, защото ще изглеждате още по-едри. 

2. Изберете подходящия бански костюм

Много е важно да изглеждате добре в бански костюм. За по-пълните дами е препоръчително да носят цял бански или бански на две части, като долнището трябва да е с висока талия. За жените с по-голям бюст се препоръчват по-стегнати горнища. А пък жените с голямо дупе не бива да носят стринг бикини. 

3. Носете токчета

Краката изглеждат по-слаби, когато носим токчета, особено такива с остри пръсти. Този тип обувка също повдига дупето, правейки цялото тяло да изглежда по-елегантно.

4. Тен

Винаги по-тъмната кожа кара тялото да изглежда по-слабо. Направете няколко слънчеви бани или използвайте изкуствен тен. 

5. Инвестирайте в стягащо бельо 

Ако любимите ви дрехи подчертават някои несъвършенства на тялото ви, има решение за този проблем. Купете си стягащо бельо, то прави чудеса. Няма да съжалявате!

6. Носете дрехи, които са вашия размер

Не е добра идея да носите прекалено големи или прекалено тесни дрехи. Носете рокли с цепка, ако така се чувствате уверени. 

7. Обърнете внимание на талията си

Подчертаването на талията помага да се подчертае женския силует и визуално няколко килограма изчезват. 

8. Не се прегърбвайте

Много е важно да имате правилна стойка. 

9. Избягвайте храни, които причиняват подуване

Някои храни създават газове в тялото ни, което подува корема. Подутият корем ни кара да изглеждаме още по-пълни. Ограничете храни като боб, грах, броколи и т.н. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay