Bon Bon ще ви върне в детството!

Бъдеще и минало в една чанта

Помните ли като малки как си играехме на "чичо доктор"?

 

Надявам се да сте запазили тези спомени и голяма част от детския поглед върху нещата от живота – просто така животът е по-забавен и по-различен.

 

Явно и дизайнерите от "Hester van Eeghan" са обичали да играят на тази игра, защото с новата си чанта ни връщат там... преди много лета, когато лекарските чанти изглеждаха малко или много като тази на снимката.

 

Естествено, дизайнът е разработен и изцяло насочен към модните среди и няма нищо общо с болничните учреждения. Това не означава, че лекарите и медицинските сестри трябва да стоят настрана от Bon Bon.

 

Bon Bon е свежа жълта чанта, чиято структура е комбинация между кошница и модел с рамка. Металните дръжки се "заключват" по интересен начин при отваряне и затваряне на чантата. Лилавите кантове, които очертават ръбовете на чантата са допълнени с лилавата подплата от "фин текстил", както твърдят от компанията.

 

"Hester van Eeghan" съжаляват, че в онлайн магазина им няма приложение, което да ви дава възможността да усетите мекотата при допир и аромата на италианската кожа, но за това пък предлагат изключителни условия, ако не сте доволни от Bon Bon. А тя струва само 695 долара!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay