Всеки, който разбира, на Шукар Бутик се спира

Гаражните разпродажби в България

Всеки, който разбира, на Шукар Бутик се спира

"След цели осем ШУКАР БУТИК-а на открито, закрито и полузакрито-открито, гаражно-парковите разпродажби отново се завръщат на Езерото с лилиите в Борисова. И нещо повече - ШУКАР БУТИК ще ви представи своята outlet, vintage, outMall колекция пролет-лято-есен-зима."

 

Това пише на facebook страницата на събитието, наречено "Шукар бутик". Ако все още ви е много мъгляво и далечно това, което четете, става въпрос за вид гаражна разпродажба. Модернизирана и подобрена версия на американския вариант!

 

"Шукар бутик" започва своето начало у нас от жена на име Кристина Струканска, която се мести в новото си жилище. Подобно на всеки затрупан с хилядите си вещи, тя не желае да се разделя със своите неща, макар да са ѝ ненужни. И така след няколко организирани домашни разпродажби, момичето организира група във facebook, която набира своята слава за отрицателно време. Нейната приятелка Венелина Величкова предлага новата тенденция да разрасне в лятно парти на открито. Брилянтна идея, бих казала аз.

 

През юли миналата година се състоя първото шукар бутик парти у нас, като за много то остава един интересен спомен. Разменят се, подаряват се, продават се... неценните за едни вещи на други, които ги смятат за находка.

 

"Шукаритетната" традиция продължава и през студените месеци, когато личният пазар се мести на топло. Kлуб TWINS e новият дом на събитието, а организацията се получава лесно и без усилия, само с желанието на всички ентусиасти. Любима част от това "маркет" преживяване за мен е музиката. За фон на сделките винаги звучи гаражен рок, който прави размяната една такава весела, танцувална.

 

Хубавото на гаражните разпродажби е възможността да се отървеш от ненужните вещи. Да намериш нов дом за старите си дрехи и тенджери, а те да радват някои друг. Цените са ниски, понякога дори няма такива, защото вещите се даряват от сърце.

 

Пролетната ви възможност да посетите поредното Шукар Бутик преживяване е на 27 април край Езерото с лилиите. Вие също можете да се превърнете в продавач или дарител, просто занесете каквото желаете. Нека бъдем "шукаритетни"!

 

 


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay