Jack Daniel's ще представят първия си нов продукт след цяло поколение уискита

Медено уиски само за жени

Jack Daniel's ще представят първия си нов продукт след цяло поколение уискита

"Jack Daniel's" е на път да представи първия си нов продукт след години поддържане на традицията в производството на генерация фини уискита.

 

От Luxist научихме, че името на новото алкохолно произведение е "Jack Daniel's Tennessee Honey", което е комбинация от известното тенеси уиски Old No. 7 и специален меден ликьор. Резултатът е по-мека и по-сладка версия на Jack с 70 proof алкохолно съдържание. Според ценителите на уискито, новият алкохол представлява ясен и разбираем опит компанията да привлече повече жени, като това си проличава дори от етикета - една малка пчела в центъра се вписва идеално в по-романтичния дизайн на графиката.

 

С добавянето на медния вкус, алкохолът придобива повече сладост, наситеност и интензивност при отпиване, а финалният вкус, който остава в устата е комбинация от карамел, канела, круша и разбира се, мед. Със сигурност "Jack Daniel's Tennessee Honey" ще се превърне в любимо на всеки барман допълнение към повечето класически коктейли с уиски или новият предпочитан аперитив за жените.

 

Очакваме официалното му представяне през април, когато ще имаме и яснота около цената.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay