Какво повече можете да искате от един кош за боклук?

Не изхвърля боклука все още, но се отваря сам

Знаете удобството на handsfree устройството, което ви позволява да правите милион и едно неща, докато говорите по телефона. А сега си представете, че всички предмети около вас ви "обслужват", без да е необходимо да ги навигирате по какъвто и да е било начин.

 

От Simplehuman разбират ежедневието повече от добре и сме съгласни с тях, че "иновациите са значими, ако са в синхрон с нуждите ни". Те ни предлагат кошче за отпадъци със сензор и обещават, че няма да се отваря и затваря в неправилния момент.


Уникалната технология, която компанията нарича "multi-sense", е изключително чувствителна и фокусирана върху капака. Проектирана е да реагира на движения, но няма опасност да се отваря и затваря при случайно преминаване покрай кошчето.

 

Ако използвате кошчето за повече от 3 секунди, това дава знак на интелигентния сензор, че ще имате нужда капака да остане вдигнат още известно време и той преминава на режим "Остани отворен" за 30 секунди дори да отстъпите назад. Този режим е изключително удобен при смяна на чувала за боклук.

 

Що се отнася до захранването на сензора – 6 алкални батерии ви гарантират отличната му работа в продължение на 12 месеца. Можете да използвате и адаптер (продава се отделно), с който да го включвате към електрическата мрежа. Удоволствието ще ви струва между 225 и 275 долара в зависимост от големината.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay