Майли Сайръс и предизвикателните снимки (18+)

Певицата, която често е лош пример за децата ни

Майли Сайръс
Майли Сайръс

Майли Сайръс е една от най-обичаните звезди сред тийнейджърите. Гласовитата певица и актриса успя да влезе и остане в сърцата на подрастващите с главната си роля в сериала "Хана Монтана”. Само че Майли отдавна не е сладкото момиче, което виждаме все още по канала на Disney.

Преди време Майли се окичи с "приза": "Звезда с най-лошо влияние върху подрастващите". Поводът - скандално нейно клипче, което изтече в интернет, и на което се вижда как тя пуши халюциногенната билка салвия от бонг. След видеото в YouTube настъпи разрив в отношенията между звездата и баща ѝ Били Рей-Сайръс, с когото си партнираха в поредицата за момичето с двойна самоличност Хана Монтана.

В духа "лошо момиче на Холивуд" Майли реши и да нашари тялото си с няколко татуировки. Завършен образ обаче успя да постигне с подаръка за рождения ден на приятеля си, актьора от "Игрите на глада", Лиъм Хемсуорт. Майли му поднесе вкусна торта във формата на фалос и разбира се, реши да я опитва без прибори, а с уста, директно пред камерите.

Спекулациите около това, че може би страда от хранително заболяване заради намаленото си тегло, певицата реши да разсе като готви. Взе, че се поряза. И го обяви в Twitter.

В нашата галерия решихме да проследим моментите, когато Майли е удряла дъното. Предупреждаваме, че снимките са меко казано провокативни и им слагаме червена точка.

Всички имаме периоди от своя живот, с които не се гордеем. Но и милиони деца не следят отблизо всяка наша стъпка и не ни копират. Без значение дали сме стигнали възход, или падение.

12 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 10.07.2012|23:42
подаръка за Лиъм от Майли е куче, не е тортата ...
9
Не е посочен 03.07.2012|08:58
Точка 18... Вий добре ли сте ве? :DD Нищо им няма на снимките! "Разкрепостено" поведение... Айде моля ви се! Тя е обикновена тинейджърка, която изживява своето тинейджърство. Нямате ли си друга работа освен денонощно да следите какво правят звездите и при най-малката грешка я съдите безусловно. Все пак, замислете се, всички сме хора и всички грешим!
8
Не е посочен 29.06.2012|09:48
На третат снимка май фотошопът не си е свършил работата, ръката и заема много странна позиция:) А снимките са чисто тинейджърска проява, нищо изненадващо и необичайно не ми разкриват:)
7
Не е посочен 28.06.2012|10:15
Пълен ужас...аз си мислех,че само тук кифлите боледуват от телефонната мания
6
Не е посочен 27.06.2012|14:47
Тя и Бритни, която бе като светица в един момент се пропука, така че напълно положителни герои сред известните - няма!
5
Не е посочен 27.06.2012|14:01
е всеки си има такива снимки , все пак и тя е нормален човек :)
4
Не е посочен 27.06.2012|11:41
По-голямата част от снимките, правени в домашна атмосфера са много зле. Тя още малко и в тоалетната ще се снима и ще се покаже на феновете.
3
Не е посочен 27.06.2012|11:39
Има ли акъл Майли Сайръс да се снима с такива смешни пози. Иска да провокира интерес ли не знам , но изглежда като безмозъчна кифла на тях.
2
Не е посочен 27.06.2012|11:38
няма такива тъпи снимки. Като ги гледам достойни са за онези фейсбук групи от рода на "най-мразим селски кифли с леопардови щампи" и подобни.
1
Не е посочен 27.06.2012|10:36
честно казано,много ми е жал за такива деца,след няколко годинки,ако искат някой да ги приеме на сериозно това трудно ще стане заради разкрепостеното им поведение
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay