В спортна форма като Мишел Обама

Едно от основните правила при провеждането на тренировките, по думите на г-жа Обама, е постоянството

В спортна форма като Мишел Обама

Напишете името на Мишел Обама в Google и прегледайте изображенията, които излизат. Първата асоциация, която изниква след няколкосекундно взиране, е "движение”. Почти невъзможно е да се намери нейна скучна снимка в отработена поза. Мишел или се усмихва, или жестикулира, докато я снимат. Всички кадри с нея носят положителен заряд и усещането, че тази жена е просто неуморна и пълна с енергия.

Няма съмнение - Първата дама на САЩ успешно е създала своя образ на активна модерна жена, която не робува на преструвките. Относно спортната си рутина, Мишел Обама споделя пред сайта iVillage:

"Имам нелоша програма с ежедневни упражнения, не твърде сложни и не твърде "спортни”, но ефективни. Тя включва основно кардио и силови тренировки. Основната ми цел е постоянно да съм в движение, а по този начин много бързо се постигат видими резултати. Барак и аз тренираме всеки ден заедно”

В спортна форма като Мишел Обама
Едно от основните правила при провеждането на тренировките, по думите на г-жа Обама, е постоянството. Когато е на командировка, посещава фитнес, и то по няколко часа дневно.

"В такива случаи използвам въже за скачане - впрочем, това е най-евтиният начин да приведеш тялото си във форма. Ако пък съм си забравила въжето, отделям 30 минути за кардио упражнения, като например подскоци на място и качване на стълби.”

Мишел Обама признава, че основният ѝ стимул за поддържане на добра форма е добрият пример, който дава на своите деца. Според нея тайната на успеха се крие в съвместното семейно спортуване. Много семейства се виждат единствено около масата, докато ядат. А за сплотяването между родители и деца са по-важни съвместните дейности, които носят забавление за всички. Първата дама споделя още, че свободното време на всички в семейство Обама е съобразено с ангажиментите на нейния съпруг.

В спортна форма като Мишел Обама
И сигурно вече си мислите, че президентът, жена му и децата му водят напълно природосъобразен живот? Ще ви разочароваме. 

"Мъжът ми обожава чипс със салса. Ако вкъщи има пакет от вредната храна, той просто не може да издържи. А аз много обичам пържени картофи и рядко мога да се откажа от това удоволствие.”

18 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 27.08.2012|14:54
Има огромна разлика между нас и американците, при тях съществува това понятие първа дама, те да го измислили, а у нас е привзета практика и далеч не е задължителна.
6
Не е посочен 27.08.2012|14:40
Страхотна е, много я харесвам! Стилна и силна жена!
5
Не е посочен 27.08.2012|13:07
Много хубаво, че не са се отказали и от вредните навици. Тя наистина изглежда във форма.
4
Не е посочен 27.08.2012|12:38
Мишел Обама, за разлика от нашата първа дама Юлиана Плевнелиева не бяга от обществения живот като такава и не се крие от обективите на камерите, за което шапка ѝ свалям.
3
Не е посочен 27.08.2012|09:56
Мишел още от появяването й в светлината на прожекторите прави впечатление със стегнатото си и тонизирано тяло. Освен с добрия пример да се спортува, раздава и съвети за здравословно хранене и отглеждане на зеленчуци.
2
Не е посочен 27.08.2012|09:46
тази жена действително изглежда много добре,а съм силно изненадана,че намира по няколко часа на ден за фитнес,мислех,че програмата и е препълнена с ангажименти:)
1
Не е посочен 27.08.2012|09:24
ако спортуваш активно няма причина да не си позволяваш някои изкушения,а Мишел е типичният пример за това:)и въпреки всичко-рядко хората,които не са първи дами,имат време за толкова спорт и движение,макар че би било хубаво ако намирахме такова
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay