Вижте кой български рапър реши да стане свещеник

Вижте кой български рапър реши да стане свещеник
Canva

Известният изпълнител Огнян Павлов, известен с псевдонима си Fyre, обяви, че ще преминава към поп музиката, съобщава Telegraph. Това разкритие дойде заедно с новината, че Павлов е станал баща и е решил да се върне в училище, записвайки съвсем различна специалност.

В публикация в социалните медии Павлов сподели вълнението си от завръщането в академичната среда и насърчи своите последователи също да прегърнат обучението. Той подчерта важността на непрекъснатото учене и личностно развитие, заявявайки, че това е ключово начинание в живота му, особено като нов баща.

Вижте кой български рапър реши да стане свещеник

Интересното е, че заедно с тези промени, Павлов също реши да се откаже от кариерата си на рапър. Той обясни, че последните няколко години е обсъждал това решение със семейството си и смята, че е време да поеме по различен път. Павлов благодари на феновете за тяхната непрекъсната подкрепа и на клубовете, които са го посрещнали през годините.

Сега, навлизайки в новата глава от живота си, Павлов е фокусиран върху отговорността да бъде смел и силен пример за сина си. Той вярва, че това решение ще му позволи да предаде ценностите, които смята за важни и да възпита следващото поколение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay