Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха

Бе потвърдено, че Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън са се разделили след девет месеца връзка. В момента Дейвидсън е в Австралия и снима нова комедия с Орландо Блум. Говореше се, че разстоянието между тях е твърде голямо за Кардашян, която е заета с четирите си деца и множество бизнеси. Но източник, който говори с Entertainment Tonight, споделил, че краят е дошъл, защото "искрата между" тях е "избледняла".

Кардашян смята, че Пийт е "толкова сладък, но не се чувства готова за нещо сериозно с него".

"Те имаха тонове химия помежду си, но тя някак иска да е необвързана и да излиза. Ким все още обожава Пийт и винаги ще бъде приятел с него. Тя все още смята, че той е най-милото и сладко момче на света и сега между тях няма драма.", добавя анонимният източник.

Ким е чувствала, че Пийт е крайната противоположност на Кание и това и това я е устройвало в началото... Всикчо започнало като забавна връзка, но на по-късен етап тя все още не е успяла да усети, че иска да се установи с този човек.

Друг източник, близък до семейството, потвърди края на връзката им, като каза, че Пийт и Ким са се разделили, защото разстоянието между тях било тежко за преодоляване и чувствата започнали да се изпаряват... Отсъствието му не се отразявало добре на Ким.

Припомняме, че бившата двойка се залюби на снимачната площадка на SNL, докато Кардашян беше домакин, и дори се целунаха в скеч, в който играеха Аладин и Жасмин. Въпреки че в началото изглеждаше като случайна връзка, напоследък те се появяваха все повече на публични места, дори присъстваха заедно на Met Gala.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay