Връщат "MasterChef"?

Връщат "MasterChef"?

Би Ти Ви планира да възобнови популярното кулинарно шоу "MasterChef" за девети сезон, като шеф готвачът Илиан Кустев и ресторантьорът Явор Сарафов вече имат сигурни места в журито. Съдбата на третия член на журито, Александър Таралежков, остава несигурна поради постоянния му адрес в Обединеното кралство, което затруднява присъствието му по време на снимките. Телевизията търси алтернативи за потенциална замяна на Таралежков или се опитва да го убеди да се върне за следващия сезон. Шоуто беше спряно през 2023 г., което беше втората година без нови епизоди след дебюта му в България през 2015 г.

Миналогодишният сезон на "MasterChef" не оправда очакванията на телевизията както по отношение на рейтинга, така и на представянето на участниците. Много от състезателите не успяха да демонстрират основни кулинарни умения, което доведе до критики от страна на феновете на шоуто. Продуцентите се надяват, че сезон 9 ще включва по-опитни готвачи, които могат да покажат своето майсторство в кухнята и да поддържат интереса на публиката.

Шеф готвачът Илиан Кустев се радва на участието си в "MasterChef". След шоуто той придоби известност, получавайки покани за различни светски събития и роли в телевизионни предавания, включително комедийния сериал на Би Ти Ви "Съни бийч". Неговата популярност се увеличи допълнително, когато публикува кулинарна книга с 69 авторски рецепти.

Явор Сарафов също се наслаждава на времето си в "MasterChef" и често е канен обратно в различни предавания на Би Ти Ви. Успехът на шоуто допринесе за професионалното му развитие и повиши видимостта му в кулинарните среди.

Ако Таралежков не може да участва в сезон 9, от Би Ти Ви ще трябва да намерят подходящ заместник, който може да осигури разнообразен опит и перспективи в журито. Телевизията ще трябва внимателно да обмисли кандидатурите, за да гарантира, че избраният участник може да се свърже с публиката и да добави стойност към шоуто.

В случай че Таралежков се съгласи да се върне, Би Ти Ви вероятно ще коригира графика на снимките, за да се съобрази с ангажиментите му в Обединеното кралство. Телевизията ще се стреми да избегне каквито и да било конфликти, които биха могли да попречат на участието му в шоуто.

Сезон 9 на "MasterChef" има потенциала да бъде успешна комбинация от опитни готвачи и вълнуващи кулинарни предизвикателства. Чрез подобряване на качеството на участниците и осигуряване на силно жури, Би Ти Ви се надява да привлече по-голяма аудитория и да запази мястото си на водеща кулинарна платформа в България.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay