Всичко, което трябва да знаете за мъжа Риби

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Риби

Най-важното, което една дама трябва да зане за мъжа, с когото има намерение да излезе не са неговото име и адрес, а зодията. Все пак трябва да сме наясно с какъв човек се захващаме и дали изобщо има смисъл да продължаваме.

Познаването на зодиакалния знак на потенциалния любим наистина може да помогне за разбирането на поведението му. Астрологията ни помага да разбием личностните черти, неприятностите и да дори моделите на запознанство. Може да бъде забавно и информативно да разберете какъв е неговият знак и да видите каква е съвместимостта ви.

Ако обектът на вашия интерес е роден в знака на Риби, то ние идваме на помощ, за да ви помогнем да го разгадаете.

Най-важните детайли за зодия Риби:

Рожден ден: 12 февруари до 20 март

Модалност: Променлива

Елемент: Вода

Управляващи планети: Юпитер и Нептун

Представлявано от: рибата

Карта Таро : Луната

Най-подходящи кристали: опушен кварц, аметист, йолит, малахит

Ключови думи: мечтателен, игрив, емоционален, артистичен, непостоянен, романтичен, креативен, чувствителен, идеалистичен, интуитивен, мистичен

Най-добрите черти на мъжа Риби

Риби са може би най-креативният знак от зодиака. Той има естествен артистичен ум и независимо дали е поет на пълен работен ден или е виртуозен худижник, вашият мъж Риби има силно въображение. Той също има чувствителна страна... всъщност, всяка негова страна е чувствителна. Той е емпатичен, в контакт с чувствата си и винаги готов да говори. Да не забравяме, че е невероятен в леглото?

На лошоте му черти

Тази негова чувствителна страна може да е страхотна, но това също може да означава, че той се засяга дори от незначителен коментар. Също така той може да бъде малко мрачен. Неговото звездно въображение означава, че той постоянно е с глава в облаците...което може да е страхотно, но също така означава, че той не е толкова добър в обикновените ежедневни неща като...да дойде навреме за срещата си.

С кои зодии си пасва?

Риби е идеалистична и романтична зодия, така че е съвсем естествено с Везни да си пасват перфектно! Везните се управляват от Венера, планетата на красотата, любовта и удоволствието и са оптимисти и отворени, точно като Рибите.

Огненият знак Стрелец е още една страхотна комбинация за Риби! И двамата трябва да имат чувство за свобода, така че не е проблем да си давате пространство. И двамата са управлявани от Юпитер, което означава, че са позитивно настроени големи мислители и никога не им свършват темите за разговор.

Разбира се, другите водни знаци Рак и Скорпион просто се вписват добре в емоциите на Риби… стига да не нараняват чувствата си! Водните знаци също се съчетават добре със земните знаци, така че Козирог и Телец могат накарат Рибите да се почувстват заземени. Трябва да се отбележи, че земният знак Дева и Риби имат химия в стила на привличане на противоположностите. И разбира се, кой е по-подходящ за Риби от други Риби ?

Секс с мъж Риби

Както казахме, Рибите са невероятни в леглото — някои дори казват, че от всички зодии те са най-добрите в секса. Те са толкова интуитивни, че знаят какво иска партньорът им в леглото, сякаш четат мислите ви! А тяхната креативност и неосъждаща природа означават, че са готови да опитат почти всяка фантазия, за която се сетите.

Като романтичен воден знак, те обичат гушкането и целувките. А също и секс под душа. И секс на плажа. Рибите са знакът на фантазията, така че са готови да ви разкажат всичко. И обожават ролевите игри!

Мъжът Риби у дома

Рибите обичат да им е удобно и уютно, така че очаквайте голям диван, най-меките одеяла и много пухкави възглавници. Те са във връзка с въображението и духовната си страна, така че вероятно ще видите различни произведения на изкуството по стените им, кристали, разпръснати из дома им, и доказателство за тяхната креативност – тетрадки, пълни с ръкописни стихове, акварели, черно и бяло снимки и др.

Мъжът Риби на работното място

Рибите не се борят да бъдат център на внимание, но техните креативни идеи ги правят звездата на всяка мозъчна атака. Тяхната чувствителна, съпричастна природа също ги отлични комуникатори - те са естествени дипломати. Това означава, че те могат да работят с почти всеки и да изглаждат напрежението във всяка група.

Какво да подарим на мъж Риби

Рибите са един от най-сантименталните знаци на зодиака, така че му подарете нещо със специално значение — ръкописно стихотворение, снимка на двама ви в рамка, торта, която сте изпекли сами! Или му осигурете изживяване: планирайте романтична почивка през уикенда, заведете го в любимия му коктейл бар или организирайте вкусен пикник. Ако искате да похарчите малко по-солидна сума, вземете му нещо, което стимулира собствената му креативност, като арт комплект или слушалки с най-доброто качество на звука.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay