Да се научим да реализираме желанията с Мел Гил

Денят на позитивната нагласа в България!

д-р Мел Гил
д-р Мел Гил

Буда е казал, че когато човек иска нещо, то цялата Вселена му съдейства, за да го получи. Най-простата, но най-ценна истина за света!

 

В последно време можем да забележим бурния успех на книги като "Тайната" и "Метатайната", които разкриват стъпка по стъпка как НАИСТИНА да успеем да превърнем желанията си в реалност. Без съмнение тези четива предизвикаха горещи дискусии, а последователите на "тайната" се увеличават с всеки изминал ден. Дори на българска земя.

 

Огромно доказателство за това е събитието, което ще промени живота и разбиранията за него на много българи. Става въпрос за "Денят на позитивното мислене" на 28 май, когато авторът на "Метатайната" ще разтърси схващанията на обществото в Зала 1 на НДК със своя целодневен семинар.

 

Малко повече за д-р Мел Гил:

 

Той е един от най-добрите специалисти в областта на развитието на личността, гуру на известни и богати публични личности, говорители, имиджмейкъри и бизнесмени от цял свят.

 

През последните 25 години той изучава философията на херметизма и използва древното познание, за да помага на хората да осмислят своето житейско поприще и да намерят решение на проблемите, с които се сблъскват в живота.

 

В България пристига, за да постави началото на една нова традиция - деня на позитивното мислене - 28 май.

 

Това ще е първият достъпен за всеки българин целодневен семинар за личностно развитие, който дава възможност на посетителите да се докоснат до истината, да променят живота и мирогледа си.

 

Със специалното участие на Димитър Божанов – автор на българския бестселър "Кафе за събуждане", който ще открие шоуто с 45-минутна лекция.

 

Целодневния семинар стартира в 10ч, а програмата с основните теми на събитието е следната:

 

Възможно ли е щастието?

Можем ли да материализираме мислите си?

Защо законът за привличането не работи винаги?

Как да постигнем успех в живота?

Каква е тайната на парите и как да печелим повече от тях?

Как да разберем дали сме на прав път с живота си?

Можем ли да излекуваме взаимоотношенията си с околните?

 

На тези и още много въпроси ще отговорят лекторите. Посетителите ще имат и възможността да усвоят на място много полезни и практични техники за работа със себе си, за контролиране на емоциите и мислите си, за постигане на вътрешна хармония, за привличане на благосъстояние.

 

Билети: на касите на НДК и в мрежата на eventim.

 

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay