Изминаха 30 години, откакто Мадона издаде своя първи албум и за първи път се качи на голяма сцена. Качи се и стои там и днес, на 54-годишна възраст. При това в перфектна физическа форма.
А как тя поддържа това тяло, разкрива нейният бивш личен готвач, Маюми Нишимура, която е сред идеолозите на така наречената макробиотична диета. Наскоро тя издаде готварска книга, в която разкрива в детайли от превърналия се в митичен 10-дневен детокс режим на Мадона.
Основа
Макробиотичната диета се характеризира с изключване на пшеница, яйца, месо и млечни продукти от менюто и наблягане на така наречените морски зеленчуци. Освен това певицата тренира абсолютно всеки ден, разликата е интензитета на натоварването. А ето и какво представлява самият режим.
Първи ден
Закуска: порция супа мисо и малко кафяв ориз.
Обяд: парче соево "месо” с гарнитура от оризова паста
Вечеря: рагу от ечемик и водорасли
Втори ден
Закуска обяд и вечеря: Порция зелени зеленчуци на пара и по една червена ябълка
Трети ден
Закуска: тренировка (съвсем сериозно)
Обяд и вечеря: Зеленчуци, гарнирани с тофу
Четвърти ден
Закуска: царевица със сос от сливи
Обяд и вечеря: зелени зеленчуци
Пети и шести ден
Ура! През тези два дни Мадона си позволява волности в кухнята и похапва любими свои храни. Имайте предвид обаче, че певицата по принцип има "здравословен” вкус и не се тъпче безразборно.
Седми ден
Закуска, обяд и вечеря: Салата от киноа, гарнирана с тофу
Осми ден
Закуска и обяд: Салата от киноа, гарнирана с тофу
Вечеря: Темпе с кафяв ориз и кисело зеле
Девети и десети ден
Закуска: тренировка
Обяд и вечеря: Салата от киноа, гарнирана с тофу
Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!
12 | 9 |