Какво не бива да правите СЛЕД диетата

За да не си възвърнете килограмите

Какво не бива да правите СЛЕД диетата

Навсякъде се тръби за различни диети, които Ви обещават да отслабнете главоломно и да сте много, много доволни от резултата. Но никой не ви обещава да си запазите формата след диетата, нали? Няма и как да го направят, защото е важно да сме си взели "поука" от диетата. Какво имаме предвид? От изключително значение е да придобием здравословни навици по време на периода, в който сме се ограничавали. Не го ли направим, всичките ни усилия ще са били напразни. Ето защо ние ще Ви кажем какво Не бива да правите след диетата.

Не си позволявайте сладките удоволствия, от които сте се въздържали толкова дълго време. Много хора нямат търпение диетата им да свърши, за да започнат пак да си хапват това, което поискат. Това е много грешно! Добре е, ако по време на диетата сте си намерили онези храни, които хем са здравословни, които са Ви вкусни и е добре да продължавате да се поощрявате с тях и след диетата.

Не се връщайте към вредните си навици! Като например късното ядене на мазни и натоварващи организма храни, ставането през нощта и хапването на нещо, ядене на много сладки и мазни храни, по което и да е време на деня и т.н. 

Не си купувайте само диетични продукти. Това е другата крайност и не е добре да залитате в нея. Може да се окаже нож с две остриета. Понякога в тези продукти има повече захар и мазнини, отколкото в недиетичните.

Когато сте отслабнали, не се вманиачавайте да отслабвате още - Да, една жена иска да изглежда много фина, но за всеки един човек си има зона на комфорт. Ако тя се прекрачи, умственото и физическото Ви здраве са застрашени.

Не спирайте да се движите и спортувате - Движението е живот! Не се отпускайте!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay