Мистър Грейпфрут, плод унищожител

Той горчи и плаши килограмите

Той е горчив, но полезен. Сочен и зареждащ. Той е Мистър Грейпфрут, който ще унищожи омразните килограми. За да ви поясним как ще се случи чудото, ви представяме малко повече информация за героя на деня.

 

Хранителният режим, които трябва да научите и на сън да ви побутнат се състои в комбинирания прием на цитрусовия плод с протеини. Това е простата магическа тайна, която ви гарантира изгарянето на допълнителните килограми.

 

Ежедневното меню предлага различни варианти, защото всички знаем колко неприятно е задължаващото чувство да се храниш само с един вид храна, когато целта е отслабване.

 

За закуска:


Първи вариант: 2 яйца, без значение как са приготвени, два резена пилешко филе + половин грейпфрут, който можете и да си изстискате

 

Втори вариант: Шепа овесени ядки с 200мл обезмаслено мляко + половин грейпфрут

 

Трети вариант: 150гр обезмаслено кисело мляко, смесено с един малък банан + половин грейпфрут

 

Четвърти вариант: Две пълнозърнести филийки хляб, намазани с малко краве масло + половин грейпфрут

 

За обяд:


Позволен е всякакъв вид месо, в зависимост от вашите предпочитания. Естествено, съветваме ви да не се глезите с мазни пържоли всеки ден, а да ги оставите за награда веднъж седмично. За добавка към месото се позволява и обилно количество свежа салата. Грейпфрута се приема 30 минути преди хранене, като отново можете да изберете и да изстискате плода.

 

За вечеря:

 

Храненето в това време на деня е абсолютно същото като на обяд. Промяната е в количество. Опитайте се да намалите порцията наполовина. Все пак организмът ви също трябва да си почине през нощта, а не да обработва допълнителната храна, докато вие се опитвате да спите спокойно.

 

Ефективността на този хранителен режим се крие в пречистващата сила на грейпфрута. Беден на калории, богат на витамин C и толкова важните хранителни фибри.

 

Има и няколко правила, които ще ви бъдат силен помощник през периода на отслабване:

  • Опитайте се да пиете около 7 – 8 чаши вода на ден.

  • Увеличете движението, ако ви е възможно. По-малко излежаване, повече разходки.

  • Не трябва да оставате гладни. Хранете се по-често ако трябва, но с по-малки количества.

  • Намалете кафето, тъй като то влияе върху нивото на инсулин в организма и затруднява процеса на изгаряне на мазнини. Две кафета на ден са напълно достатъчни.

 

  Тази диета се основава на протеинов прием и е здравословно да се спазва за срок не по-дълъг от две седмици. Можете да я повторите след минимум още две седмици на разнообразен режим, с какъвто сте свикнали.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay