Пюрето от зеленчуци топи излишните килограми

Не ви е нужна диета, а гарнитура от зеленчуци

Пюрето от зеленчуци топи излишните килограми

Всички сме чували за безумната диета на Дженифър Анистън с бебешки пюрета. Според специалисти по храненето от университета в Пенсилвания не е нужно да стигаме до там, че да превръщате бебешката храна в свое основно меню, но с пюре от зеленчуци като гарнитура към основното може да постигнем чудеса. Зеленчуковото пюре значително намалява количеството на приеманите калории и помага за свалянето на килограмите.

 

В проведеното изследване в САЩ вземат участие 20 мъже и 30 жени, които веднъж седмично в продължение на месец трябвало да се хранят със салата от моркови и хляб за закуска, с макарони и сирене на обяд, а вечерята се състояла от пиле с ориз. Останалите дни доброволците можели да хапват каквото си пожелаят с едно съвсем малко условие. Гарнитурата трябвало да бъде пюре от пресни броколи, зелен фасул, карфиол, тиква, краставици или домати.

Този режим на хранене не само намалил апетитът на доброволците към мазните храни и сладките изкушения, но им помогнал и да си създадат хранителни навици, които именно са ключът към по-доброто здраве.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay