Дневен хороскоп за понеделник, 28 септември 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 28 септември 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Късметът ви съпътства днес, но ако искате да постигнете трайни резултати в нещо, няма да е лошо и да положите малко усилия. Не действайте на своя глава, консултирайте се с колегите и шефовете си.

Телец

Струва ви се, че задачите ви идват в повече, но не е много ясно дали това е резултат от мениджърска грешка или просто ви мързи. Опитайте се да сте обективни преди да се запътите към офиса на шефа си и да направите скандал.

Близнаци

Днес има добри условия да взаимодействате със света и да постигнете желаното, но не е изключено и да бъдете въвлечени в някаква тайна или интрига. Каквото и да ви споделят, запазете го за себе си – така ще е най-добре за самите вас.

Рак

Днес помислете за смяна на тактиката – старите методи вече не действат, за да постигате желаното в работата. Намалете физическата активност и пестете енергията си, защото се чувствате уморени и без това.

Лъв

Днес ще сте в движение, вероятно ще трябва да обиколите различни места и да отделите време за подписване на документи. Атмосферата около вас е спокойна, ако се наложи потърсете помощ от колеги.

Дева

Днес се чувствате уязвими – всичко дребно може да ви разстрои или да ви извади от релси. Не губете енергията си за глупости и не взимайте всяка дума за обида, понякога само ви се струва, че другите имат задни мисли.  

Везни

Ситуацията започва да се успокоява и да се връща към нормалното. Вие ставате по-позитивни, а емоциите ви се балансират. Отделете време за решаване на финансови въпроси и за преговори.

Скорпион

Вървете напред в плановете си, но стъпвайте внимателно, защото подводни камъни няма да липсват. Сега е моментът да покажете на останалите колко сте надарени, умни и способни. Само не се главозамайвайте.

Стрелец

Потенциалът ви днес ще се реализира благодарение на добрите ви комуникативни способности, любопитството ви и активността. Но внимавайте да не прекалите с ентусиазма, защото можете да си навлечете недоволството на околните.

Козирог

Бъдете по-активни днес – имате всички дадености да се справите успешно с работата си. Чувствате се жизнени и енергични, балансирани сте и малко неща могат да ви спрат. Хванете вълната и скоро ще жънете успехи.

Водолей

Внимавайте какво казвате и най-вече как го казвате. Обещанията могат да ви изиграят лоша шега, особено ако решите, че няма да ги спазите по-късно.

Риби 

Не разочаровайте партньора си, приятелите, колегите или близките си. Спазвайте нещата, които казвате и не отказвайте помощ ако ви помолят. Скоро и на вас ще ви се наложи да поискате услуга.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay