Как да носим сатенена рокля през есента

Как да носим сатенена рокля през есента

Последното, за което си мислим, когато избираме облеклото си за поредния есенен ден е да посегнем към роклите, които сме носили без лятото. Истината е обаче, че сатенените рокли са ни любими и бихме били много щастливи, ако можехме да ги обличаме и през есенния сезон без да се притесняваме, че ще измръзнем. И докато мнозина биха сложили подобна рокля през есента само по повод, то се оказва, че бихме могли да и включим дори и във всекидневното си облекло.

Как, ще попитате. Идеята тук е да комбинираме роклите с топли дрехи, но същевременно да подчертаем тяхната ефирност. Днес ще ви представим няколко идеи, които ще ви докажат, че все още не е дошло времето да приберем сатенените рокли в гардероба.

Облечена над поло

Как да носим сатенена рокля през есента

През последните години стана много модерно да носим дреха с тънки презрамки върху пуловер тип поло. Оказва се, че можем да приложим този трик и при сатенените рокли. Тоалетът може да бъде комбиниран с кубинки, боти, и дори високи ботуши. Всичко зависи от дължината на роклята и вашия собствен стил.

Със сако

Как да носим сатенена рокля през есента

Друг чудесен вариант е да комбинирате роклята с плътно сако. То ще подчертае елегантността, която искате да придадете с роклята. Залагайки на обувки с висок ток, точно кат тези боти, ще издължите допълнително фигурата си. Тук можете да експериментирате и с така актуалните боти или ботуши с груби подметки.

С широк пуловер

Как да носим сатенена рокля през есента

Тази комбинация включва актуалните за сезона широки пуловери. Дали ще бъде тип поло или със заоблено деколте, то със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на такъв тип връхна дреха. Можете да съчетаете с боти с животински или цветни принтове, които да бъдат акцент в тоалета.

Не забравяйте  бижутата и стилните чанти. Развихрете въображението си и със сигурност ще изпъкнете със своя тоалет!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay