Destiny's Child отново заедно!

По какъв повод се събраха момичетата?

Destiny's Child отново заедно!

Бионсе е една от световните изпълнителки, които без угризения могат да бъдат наречени артисти. Музиката ѝ не може да бъде подлагана на съмнения, а освен това звездата се занимава и с ред други дейности - бизнес и благотворителни. С фотосесиите си показва и че притежава таланта на истински модел.

Доказват го и снимките за последния брой на списание Garage. Те са истинско произведение на изкуството, защото освен дълбокия поглед на Бионсе, отправен предизвикателно към камерата, те са изградени и с помощта на художнически техники. Фотографиите са изключително естествени, за което допринася и фактът, че лицето на поп дивата е почти напълно освободено от грим. Корицата е дело на артиста Ърс Фишър, а от изданието я споделиха в своя профил в Instagram.

Destiny's Child отново заедно!

Междувременно Бионсе обяви датите за европейското си турне, а съвсем наскоро се събра с момичетата от Destiny’s Child, за да отпразнуват 35-тия рожден ден на Кели Роуланд. Бионсе, Кели и Мишел Уилямс си направиха закачлива селфи фотосесия, която споделиха в социалните мрежи.

Destiny's Child отново заедно!

Майката на Бионсе - Тина Ноулс, и сестрата на певицата - Соланж, също бяха сред гостите на тържеството на Кели.

Destiny's Child отново заедно!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay