Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Списъкът на звездите, изгубили девствеността си преди да навършат 20 години, не е малък. Прочетете статията и разберете кои са те

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Преди известно време решихме да ви запознаем с някои от най-известните хора в света на шоубизнеса и техните първи интимни преживявания. Разказахме ви за първите трепети в секса на Анджелина Джоли, Джони Деп и доста други знаменитости.

Сега решихме да разширим списъка и да ви запознаем с още няколко. Този път обаче ще ви разкажем кои звезди са изгубили девствеността си преди да навършат 18 години и как се е случило това. Някои може да ви шокират, а други не. Прочетете статията и преценете сами.

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Започваме директно с шокиращото признание на рапъра и бивша любов на Риана - Крис Браун. Пред английския вестник Guardian той споделя, че е загубил девствеността си на невръстните 8 години. Ние не можем да бъдем 100% сигурни, че казва истината, но пък и нямаме доказателство за обратното. Нищо чудно изпълнителят, известен с избухливия си нрав, да го е направил, но ние сме склонни да не му повярваме.

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Следващата звезда, която е подранила с любовните ласки, е Кели Озбърн. Тя споделя, че толкова се е притеснявала от самия акт и всичко около него, че е помислила, че е забременяла. Само да вметнем, че тя признава, че по това време дори не е имала цикъл. Това само потвърждава, че тийнейджърите трябва да са по-добре осведомени за секса и всичко около него.

Друга знаменитост, отдала се на сексуални ласки в ранна възраст, е любимата на Кание Уест - Ким Кардашиян. Риалити звездата, станала известна с домашното си порно, е изгубила девствеността си на 14. Тя споделя пред Опра: "Бяхме толкова влюбени. Бях сигурна, че ще се оженим. Когато взех решението, казах на майка ми, че искам да ме заведе при гинеколог, за да ми обясни за какво става въпрос. Тя се съгласи.” Любовта на живота й по това време е бил племенника на Майкъл Джексън - Ти Джей Джексън. Е, поне е съобщила на майка си и е потърсила информация от специалист. Браво, Ким!

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Като сме започнали с фамилията Кардашиян, ще споменем и първият път на една от сестрите на Ким - Клоуи. По време на своя поява в риалити предаване, тя споделя, че също е изгубила девствеността си на 14-годишна възраст. Може би, за да не остане по-назад от сестра си? Не можем да бъдем сигурни, но знаем, че Клоуи съжалява, че е взела това решение толкова рано. Тя казва: "Трябваше да послушам родителите си. Не позволявайте на никой да ви притиска в това отношение, не си заслужава.” Поне си е взела поука!

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Следващата в нашата статия е Кейт Мос. Британската манекенка ляга за първи път с момче на 15 години. Това става ясно от нейна биографична книга, която излиза през 2004 година. Макар и да не е съгласна с нещата, които пише за нея (тя не е участвала в писането й), Кейт Мос не споменава нищо за първия си път. Смята се, че е изгубила девствеността си по време на почивка със семейството си на Бахамите. Едва ли някой ще се усъмни на това твърдение. Все пак всички знаем, че супермоделът не е от най-кротките жени на света.

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

За малко прекъсваме женската идилия, която настъпи, благодарение на откровените представителки на нежния пол в света на известните. А паузата ще направим с Матю Макконъхи. Сексапилният актьор се отдава на женски ласки, когато е на 15 години. За съжаление той споделя само това и нито дума повече. Не разказва нито самото преживяване, нито разкрива коя е била госпожицата, която е помогнала на един от най-красивите мъже в света да открие блаженствата на женското тяло.

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Продължаваме с Парис Хилтън, която също открива магията на мъжките ласки на 15. Хотелиерската наследница се отдава на тогавашното си гадже - Ранди Спелинг, брат на актрисата Тори Спелинг. Това се случва на почивка в Палм Спрингс, където Парис се крие от баба си, за да се усамоти с гаджето си. Хубавата новина е, че и досега двамата остават в добри отношения и често се засичат по партита. Поне не се чувстват неловко един от друг!


Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Решихме да включим и две певици. Първата е не коя да е, а именно прекрасната Кейти Пери. Бившата "Бонбонена кралица” е била на 16, когато е познала плътските удоволствия. Ако може да се нарече така това, което се е случило на предната седалка на старо Volvo. Устремена към записването на първия си албум, Кейти е решила да отметне и това от графика си.

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Връщаме се за малко към актрисите, преди да продължим с последната жена в списъка. Ето какво споделя Меган Фокс за първия си път пред списание Cosmopolitan: "Бях много влюбена и беше приятно”. Приятно? Това прилагателно ни навежда на мисълта, че може и да не е било, но какво пък. Всички знаем, че първият път не е особено впечатляващ.

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Последната дама и втората певица, която включихме, е Фърги. Съпругата на Джош Дюамел успява да се запази невинна до 18-годишна възраст. Тя споделя, че никак не й е било лесно, защото като цяло е много сексуална личност. Трябвало е да има много силна воля, за да устои на изкушението. Щом е изчакала обаче, сигурно си е заслужавало.

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

В края на звездния ни списък със знаменитости, загубили девствеността си преди 20-годишна възраст, стоят двама актьори. Първият е Шая Лебьоф. На красавеца от филма "Трансформърс” му се е наложило да приложи актьорската си дарба, когато за първи път е правил секс с момиче. Той разказва: "Опитах се да изглеждам като човек, който го е правил много пъти. Не казах на момичето, че съм девствен. Междувременно се тресях от нерви. За първи път се събличах чисто гол пред момиче, без да има къде да се скрия. Спомням си, че поставих възглавница под нея, защото го бях виждал в порно филмите. Сложих япод странен ъгъл, от който нещата не се получаваха. Не съм от най-надарените мъже и това не се оказа най-доброто движение.” Възглавница под кръста на момиче, а? Ех, това порно на какви неща учи момчетата!

Знаменитости, изгубили девствеността си преди 20

Последният, на когото обърнахме внимание, е Аштън Кътчър. Бъдещият татко може и да е голям палавник сега, но когато е бил тийнейджър не е бил толкова сигурен. Той губи девствеността си на 18 и го описва като ужасно: "Случи се в гората и беше ужасяващо. Беше с момиче, което приятелят ми беше уредил за среща. Виждах я за първи път. Цялата работа продължи 2 секунди, а аз се чувствах наистина неловко. Две години по-късно обаче се срещнахме отново и пак правихме секс. Просто исках да й покажа, че съм се научил и че се справям доста добре.”

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 10.05.2014|18:29
Брей, да не повярва човек за някои.
7
Не е посочен 09.05.2014|18:49
Е, след 15 е напълно нормално.
6
Не е посочен 08.05.2014|18:37
Брей, Кейти Пери, чието семейство е доста религиозно, наистина ме изненада.
5
Не е посочен 08.05.2014|15:52
Крис Браун на 8!!! Леле това наистина е нечувано!
4
Не е посочен 07.05.2014|15:48
Е, нормално, при всеки известен или не е различно, все пак това си е много лично.
3
Не е посочен 07.05.2014|13:39
Ами добре ..всъщност като се замислим, всички горе долу на тези години се "прежалваме" :)
2
Не е посочен 07.05.2014|11:52
Особено за мъжете беше много любопитно, как никога не си признават, че им е за първи път, да го направиш в гората или да сложиш възглавница под кръста и, ех на какви неща ги учи порното наистина:)))
1
Не е посочен 07.05.2014|11:38
Интересна галерия е това.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay