С какво се храни Дженифър Лопес?

Стриктната й диета не е изненадваща

С какво се храни Дженифър Лопес?

Едно от първите неща, които ни идват на ум, когато мислим за Дженифър Лопес, освен "талант", е "хубаво тяло". На 47-годишна възраст, тя винаги е запозната с новите тенденции в света на спорта, така че нищо чудно, че спазва и стриктна диета.

За да поддържа това тяло убиец, Джей Ло е доста стриктна в някои отношения: тя стои далеч от алкохола, цигарите и кофеина. Придържа се към закуска от 90 калории и безкофеиново кафе.

Нейният личен треньор, Трейси Андерсън, подкрепя Джей Ло и през 2016г. казва пред "Пийпъл": "Тя трябва да се храни много чисто, защото се нуждае от много добро "гориво" за всички неща, които прави. Всичко е органично, добре балансирано. Храната й е богата на протеини и хранителни вещества."

Но както всички нас, суперзвездата все още се радва на нормална храна, навън. "Повечето ресторанти предлагат здравословни, нискокалорични ястия, така че просто гледам менюто и поръчвам това, което отговаря на начина ми на живот.

Обикновено, когато вечеря навън, Дженифър Лопес яде някаква салата или риба със зеленчуци и пие много, много вода.

Когато иска да победи глада, протеинът е нейното спасение. "Това ме засища и не огладнявам дълго време. Протеинът е гориво за мускулите. Между основните хранения, Джей Ло хапва плодове или зеленчуци.

Дори спазвайки тази строга диета, Дженифър Лопес си позволява да се поглези от време на време. Всъщност, наскоро тя и нейният любим Алекс Родригес, бяха забелязани да хапват сладолед в Париж.

Веднъж Дженифър Лопес казва пред Пийпъл: "Всички сме хора...не се обвинявайте, че сте хапнали чипс."


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay