Хейли Бийбър за своите най-трудни и тежки моменти

Хейли Бийбър разкри състоянието на психичното си здраве в Instagram. След като първоначално сподели безгрижно видео на 19 април, описващо как е нейното "психическо състояние", основателката на Rhode сподели и за някои от най-трудните си моменти. Публикациите на Бийбър вероятно са свързани с повишения интерес на обществеността към личния ѝ живот тази година. 

"Обичам да се шегувам за това как се чувствам, защото понякога е по-лесно, отколкото да призная, че ми е трудно", написа тя в своите истории в Instagram. "Но честно казано от началото на 2023 г. имах някои от най-тъжните, най-трудните моменти, които съм имала в живота си, и умът и емоциите ми бяха меко казано крехки.. И знам, че толкова много други хора се чувстват по начина, по който се чувствам аз, така че просто знайте, че не сте сами."

Тя продължи с положителна нотка: "Като се има предвид това, нека продължим да се подкрепяме. Нека бъдем там за любимите хора и приятелите, семейството и непознатите. Нека просто бъдем там за хората.. нека продължим да се показваме един на друг, дори когато трудно е. По-добре е, когато сме заедно."

Въпреки че не споменава конкретно трудностите си, Бийбър наскоро беше обект на интензивен онлайн хейт и злоба след враждата ѝ със Селена Гомез. След нападките в TikTok между Бийбър, Кайли Дженър и Селена, в края на март Гомес се обяви против хейта, насочен към Бийбър.

"Хейли Бийбър се свърза с мен и ме уведоми, че е получавала смъртни заплахи и сериозна негативност", каза Гомес в Instagram тогава. "Не подкрепям това. Никой не трябва да бъде тормозен." Малко след това Бийбър благодари на Гомес. Тя написа: "Последните няколко седмици бяха много трудни за всички замесени и милиони хора виждат толкова много омраза около всичко това."

Бийбър беше откровена за справянето с предизвикателствата, свръзани с психичното ѝ здраве в миналото. В интервю в подкаста "Call Her Daddy" през септември 2022 г. тя сподели опита си с неприятни моменти и търсене на програма за интензивна терапия, където се научила да контролира емоциите си.

Хейли Бийбър за своите най-трудни и тежки моменти Hailey Rhode Baldwin Bieber

Хейли Бийбър за своите най-трудни и тежки моменти Hailey Rhode Baldwin Bieber

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay