Звездна инструктурка споделя от звездния си опит

Отслабни със звезден треньор

Челси Хайтоуър e известна като треньорката, извайваща телата на всички участници в хитовото предаване "Dancing with the stars”. Макар да изглежда безобидна и добричка, тази дама не си играе, когато говорим за тежки тренировки и стриктно меню. 

 

Челси застава пред журналистите на MyDaily, за да им разкрие най-откровените си тайни и своите трикове за ефикасно отслабване. И тя, като всички нас, е страстна почитателка на стабилното и вкусно хранене, макар понякога да ѝ се налага да си поставя граници. 

 

Според Челси разковничето към здравословния живот и добрия външен вид е постоянното взиране в огледалото! Като момиче израснало сред танцьори и много часове в залата, тя е прекарала доста време наблюдавайки себе си. Тя твърди: когато човек наблюдава тялото си, с течение на времето може да усети кое му влияе благоприятно и да наблегне именно на него.

 

Ако я попитате дали някога е имала проблем с излишни килограми, Челси ще е напълно искрена. Тя си признава, че също като останалите хора е имала периоди на безцелно "тъпкане", като след това, разбира се е спазвала стриктен хранителен режим. Споделя, че за нея ключов момент винаги е изключването на всякакви прости въглехидрати (обикновено сладките и тестени изделия) за период от около 2 месеца.


Когато иска да пречисти организма си, инструкторката залага на фрешове. Нейната "пречиствателна" тактика е да изкара цял ден на сок от цитрусови плодове и голямо количество вода.

 

Към разказа си добавя, че е изпробвала какви ли не методи, в отчаяното желание да се отърве от едни нищо и никакви 3 килограма. Неуспешен опит има с небезизвестните хапчета за отслабване. Според нея, това е една от най-големите ѝ грешки. Не само, че са неефикасни, но и много вредни за организма.

Според сескапилната инструктурка единствената и въздействаща истина се крие в съзнанието ни. "Обичта към себе си!" възкликва тя. Няма нищо по-мотивиращо от това да приемеш, и след това обикнеш човека в огледалото.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay