10 полезни свойства на пчелното млечице

Една суперхрана, която ще ви снабди с много сили

10 полезни свойства на пчелното млечице

Пчелното млечице е гъста бяла или кремава маса с особен мирис и кисело-сладникав вкус. То е широко приложимо в лечението на най-различни заболявания. Особено подходящо е за бременни, кърмачки, възрастни, малки деца и хора, подложени на всекидневен стрес.

То носи многобройни ползи за организма и подобрява общото ни здравословно състояние. Може значително да намали оплакванията при тези, които вече страдат от конкретни заболявания.

Защо да започнете да го използвате? Днес ще ви представим 10 полезни свойства на пчелното млечице, които ще го направят незаменима съставка от вашето ежедневие.

1. Антиоксидантни свойства
Пчелното млечице е мощен антиоксидант, който пази клетките ви от окислителените процеси, които в повечето случаи водят до сериозни заболявания като рак, сърдечно-съдови и други дегенеративни състояния.

2. Имуномодулатор
Пчелното млечице е отличен имуномодулатор за хората, страдащи от понижен имунитет. Изключително подходящ за всякакъв вид автоимунни заболявания като ревматоиден артрит, алергии, Тиреоидит на Хашимото и други.

Кои са всички 10 суперползи от пчелното млечице разберете във fitwell.bg!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay