6 въпроса, които трябва да зададете на гинеколога си

Няма от какво да се притеснявате!

6 въпроса, които трябва да зададете на гинеколога си

Повечето жени не обичат срещите с гинеколога, особено, ако е мъж. За тях това е по-скоро притеснително и се чувстват неловко. Но, няма накъде да мърдаме, жени, тези посещения са задължителни за нас. Хубаво е и да се възползвате от прегледа при гинеколога и да се информирате относно някои въпроси, за които имате бегли познания, но не и точна информация. Това е човекът, който ще ви даде най-пълен и точен отговор на всичките Ви въпроси и чуденки.

За месечния цикъл – Ако имате дори и най-малкото колебание, че нещо не е нормално и сте забелязали някаква аномалия, то ен се колебайте да отправите въпросите си към специалиста. Ако Ви закъснява, или пък Ви продължава твърде дълго време, или нещо друго, то със сигурност той ще може да установ най-точно на какво се дължи това.

За интимната хигиена – Не се доверявайте само на това, което четете в Интернет пространството. Питайте гинеколога си за това колко често трябва да се миете, какви продукти да използвате, за интимния душ и всякакви подобни въпроси, за да поддържате възможно най-добрата лична хигиена.

За мириса на вагината Ви – Да, това не е най-приятната миризма, която някога сте усещали. Не се притеснявайте да Го попитате какви гелове и препарати да използвате.

Лошите знаци – Ако сте забелязали странни неща с тялото Ви, като например червенина, или подуване, питайте дали всичко е наред.

За секса – Ако имате проблеми пи време на секса, или не се чувствате добре, или не можете да изпитате възбуда, то споделете това на гинеколога си, за да може той да установи причините навреме.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay