Дяволски добро тяло чрез ангелски тренировки

Как тренират ангелите на Victoria's Secret?

Дяволски добро тяло чрез ангелски тренировки

Моделите на Victoria's Secret без съмнение имат тела, на които би завидяла всяка суетна и не толкова суетна жена в света. Всеки мъж мечтае да бъде с една от тях, а всяка жена мечтае да бъде една от тях.

Лесно ли се постига такава завидна форма? Със сигурност не.

Не вярваме тайната да е само в добрите гени и разумния начин на живот. Всяко едно от тези момичета поддържа железен режим, включващ тежки тренировки и умерено хранене, може би дори оскъдно.

Както се казва, красотата иска жертви и някои са склонни да ги направят, а други – не. Три от момичетата, дефилиращи на ревютата на бранда – Адриана Лима, Кандис Суанепул и Даутцен Крус, поддържат форма с тренировки, които включват и бокс. Личен инструктор на моделите е Майкъл Оладжиде.

Майкъл Оладжиде е бивш шампион по бокс и съосновател на Aerospace NYC, а сега е треньор на супермоделите. В тяхна помощ той е избрал режим от тренировки, които да натоварват цялото тяло, без да са прекалено изтощителни. Той е адаптирал движенията от бокса по начин, подходящ за жени.

В канала за видео споделяне YouTube са качени няколко клипа, които показват какви упражнения използват момичетата, за да оформят перфектните си тела. Тренировките, ръководени от Майкъл Оладжиде, са разделени според зоните на тялото, които се натоварват.

Продължителността на всеки един клип е сравнително кратка - между 5 и 10 минути, като в това времетраене не е включен препоръчаният брой повторения, а само са показани различните упражнения. Лице на всички клипове е Даутцен Крус.

Движенията са лесни и могат да се практикуват и в домашни условия. Важно е да не пренебрегвате повторенията, които се препоръчват, както и да спазвате последователността им.

Ако нямате достатъчно време или ви се струва твърде изморително да практикувате тренировките от всички клипове, може да започнете с тренировка на само една зона от тялото си и всеки ден да ги редувате.

Когато почувствате, че имате желание за повече движение, започнете да комбинирате упражненията от различните клипове.

Последвайте Fitwell.bg във фейсбук. Или прочетете още чудесни статии, дело на нашите колеги:

Проблеми с кожата? Променете храненето

Само три минути йога

Пресирай цитруси със стил

14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 12.12.2013|16:37
Божичко какви тела имат само
10
Не е посочен 09.10.2013|17:53
Нямам намерение да се меря с моделите на Victoria's Secret
9
Не е посочен 20.07.2013|13:17
интензивни тренировки, ясно е че са подложени на доста спортуване за да имат такова изваяно тяло,все пак говорим за модели на бельо,там скрито покрито няма.
8
Не е посочен 19.07.2013|19:38
Изкусително красиви тела имат тези ангелчета на бранда за бельо, ама да не забравяме вке пак и че на тях работата им е да изглеждат добре.
7
Не е посочен 19.07.2013|17:52
Трябва повече да се тренира и по малко да се мързелува.
6
Не е посочен 19.07.2013|17:25
Тренировките наистина са важна част от доброто поддържане на фигурата, така тялото се стяга и става доста по-хармонично и красиво.
5
Не е посочен 19.07.2013|16:47
ама като мързи...
4
Не е посочен 19.07.2013|16:31
Всяко едно от тези момичета поддържа железен режим, включващ тежки тренировки и умерено хранене, може би дори оскъдно - ами те почти не се хранят.
3
Не е посочен 19.07.2013|16:13
всичко е тренировки
2
Не е посочен 19.07.2013|15:05
Много са добри, ама някак си е леко статично всичко. Добре е да се тренира за цялото тяло, а не само за отделни части от него.
1
Не е посочен 19.07.2013|15:01
Това е само част от тайната за красивото тяло, останалата е здравословен хранителен режим и много лишения.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay