Качествените млечни продукти са важни за нашето здраве

Защото е важно какво ядем!

Качествените млечни продукти са важни за нашето здраве

Това с какво се храним е от изключителна важност за цялостното ни състояние. За да сме здрави, първо трябва да погледнем към чиниите си. Ето защо, ние, oт Jenite.bg, не спираме да  Ви обръщаме внимание на това.

Днес ще се спрем по-специално на млечните продукти. Млякото и млечните храни са здравословни и се считат за богати на хранителни вещества, защото служат като добър източник на калций, витамин D, протеини и други основни хранителни вещества. Те осигуряват фосфор, калий, магнезий, витамин А, В 12, рибофлавин.

Аз съм вегетарианка и не ям месо, но сирене, кашкавал, мляко.. мога да ям до забрава. И знам, че това ме прави по-здрава,жизнена и пълна с енергия. 

Също така, държа винаги да си купувам млечни продукти със знака на Българския държавен стандарт (БДС). Това ми дава сигурност, че ям истински, качествени продукти и че давам най-доброто на организма ми. Всичко друго, което се предлага в хранителните вериги, не заслужава вниманието ни, защото всеки иска да живее хубаво и здравословно, тогава защо да се храним с продукти, които не са истински?

Качествените млечни продукти са важни за нашето здраве

Управителят на Billa Бойко Сачански обяснява повече за кампанията

От магазини Billa България също смятат, че е важно какво яде човек и затова от днес (29.09.2016 г) до 10.10 2016 г. организират кампанията "Млечен свят" в по-големите вериги в големите градове в страната ни. Тя ще представлява изложение на щандове със 100% български млечни продукти продукти пред магазините Billa. Гражданите, освен да дегустират, ще могат могат и да получат експертна консултация за продуктите и храненето. 

Качествените млечни продукти са важни за нашето здраве

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay