Медитация по време на вирус със Светла Иванова

Звукът на тибетските пеещи купи се свързва с водата в тялото, преструктурира я и сваля нивата на стрес

Медитация по време на вирус със Светла Иванова

Във време на пандемия и социална изолация певицата, писател и йога инструктор СветлаИванова се радва на времето си в къщи и създава книжка с релаксации за деца имедитации за сваляне на стреса с цел подсилване на имунната система за възрастни.

"Наслаждавам се на времето прекарано вкъщи със семейството ми, и продължавам да водя он-лайн практики. Работя и по всички мои проекти "на изчакване", за които все не ми стигаше време. Бяхме позабравили, че силата, мотивацията и вдъхновението ни идват отвътре забързани вматериалния свят. В това време за осъзнаване, личностно усъвършенстване и преосмисляне ниистински важните неща обръщането на вътре е много важно. Медитацията и релаксацията нипомагат точно за това, както и да свалим нивата на стреса, да живеем в настоящия момент и даосъзнаем от какво наистина имаме нужда. Да потърсим хармонията, която носим и да я запазим.Вярвам, че релаксациите за деца ще бъдат полезни също и на родителите им", казва СветлаИванова.

Медитация по време на вирус със Светла Иванова

Изпълнителката на "Любов и кафе" разработва своята Антистрес медитация в уюта на собственияси дом като доказателство, че за да се почувстваме наистина добре ни трябват 30 минутиспокойствие и желанието да се погрижим за себе си извън въртележката на битовизмите. Медитацията е достъпна за всичките ѝ последователи в социални мрежи и YouTube и включватибетски пеещи купи, чиито звуци докосват всяка клетка в тялото и ни хармонизират.

Медитация по време на вирус със Светла Иванова

Светла Иванова ще споделя онлайн и релаксациите за деца, които написа по време напандемията за третата си интерактивна "Вълшебна книжка". Още невлязла в печат, но вечеилюстрирана от талантливата художничка Мила Попнеделева-Генова, новата й интерактивнакнига ще съдържа и песнички за отпускане към всяка релаксация създадени с колегата йКонстантин Кучев, с който от половин година ръководят и съвместна детска вокална група"Светлина." Малките ѝ читатели ще се забавляват още с изработване на оригами, рисунки заоцветяване и йога упражнения приложени в книжката.

Поради извънредните обстоятелства книжката ще се продава и онлайн през сайта й

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay