Модни тенденции, които са вредни за Вашето здраве

Преценете кое е по-важно - модата или здравето

Модни тенденции, които са вредни за Вашето здраве

Всяка дама се изкушава от това да следва модните тенденции, да е в крак с модата, както се казва. Определено да си шик е много яко, но за жалост някои навлезли модни тенденции са вредни за нас и здравето ни. Вижте кои са те.

Обеците - Говорим за масивните обеци, които тежат на ухото. Да, модерни са, но могат да Ви създадат много главоболия като разраняване на ухото, болки и неудобство. По-добрият вариант са средно големи обеци в красива форма, които са ви удобни и ще можете да издържите с тях целия ден.

Прекалено впитите панталони и дънки - Безспорно са много секси и очертават краката ни по невероятен начин, но причиняват вреди. Те забавят кръвообращението, в резултат на което краката Ви могат да се сковат. Решението е да си носите панталони, които са по Вас,но все пак кракът ви има някаква свобода.

Обувките - Твърде високите и твърде ниските обувки са противопоказни за Вашето здраве. Едните обезформят крака и могат да създадат плоско стъпало, а другите причиняват болки, отоци и подуване.

Корсетът - Благодарение на него, ние, жените можем да оформим талията си по страхотен начин и да прикрием дребните недостатъци, които имаме. Той, обаче, пречи на притока на кръв, може да причини чревни проблеми и синини по тялото.

Не Ви казваме да не носите модни дрехи, обувки и аксесоари, просто внимавайте с тяхното използване и пазете здравето си!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay