Стъпки към постигането на плосък корем

Стъпки към постигането на плосък корем

Подуването на корема е безспорно едно от най-досадните неща в света. Докато тренировъчните режими и ограничителните диети могат да се фокусират върху цялостното ви здраве и тонус, плоският корем е нещо, което всеки има за цел да постигне. За да ви помогнем да го постигнете, ето няколко съвета и стъпки, които трябва да следвате.

Избягвайте вечерята късно вечер. Късната вечеря и закуската могат да забавят процеса на храносмилането и да причинят високи нива на кръвната захар. Това от своя страна причинява подуване на корема и увеличаване на коремните мазнини. Ето защо, за да се събудите с чувство на пренасищане и с тънък корем, избягвайте да ядете късно или да хапвате ненужни храни.

Пийте вода. Ако искате да ускорите процеса на отслабване, от съществено значение е да пиете много вода. Пиенето на много вода ви засища за по-дълъг период от време и ви помага да избегнете излишния прием на калории. Свикнете да пиете 8 чаши вода преди лягане. Можете да добавите още лимон, грейпфрути и портокали, което насърчава изхвърлянето на всички токсини от тялото.

Докато прескачането на вечерите може да е трудна задача, като се има предвид, че ви чака дълга нощ с празен стомах, винаги можете да хапнете малко ядки. Богати на фибри, протеини, здравословни мазнини, витамини и минерали, ядките ви поддържат по-сити за по-дълъг период от време и следователно ви помагат да отслабнете и да изгорите коремните мазнини.

Ако искате да се избавите от подутия корем, важно е да хапвате лека храна и да избягвате храни, които насърчават подуването на корема. Плодовете са вашият най-добър приятел, когато става въпрос за отслабване и коремни мазнини. Плодове като ябълки са пълни със здравословни флавоноиди и фибри, които могат да помогнат за изгарянето на мазнини по корема. Ето защо, ако искате да видите промяна в корема си, е време да се запасите с пресни плодове.

Тренирайте цялото тяло преди лягане. Една серия от упражнения никога не причинява вреда. Винаги можете да се включите в 8 до 10 минути проста тренировка за цялото тяло, която може да се фокусира повече върху основните мускули. Това ще ви накара да се почувствате по-леки и по-стройни на следващия ден.

Спете много. Установено е, че лишаването от сън може да доведе до 32 процента повече висцерална мастна тъкан. От решаващо значение е да се наспите добре, ако искате да се събудите с плосък корем.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay