Тайната, която ще ви помогне да намалите токсините и сантиметрите на талията

Само за 5 минути на ден

Тайната, която ще ви помогне да намалите токсините и сантиметрите на талията

Чували ли сте някога, че масажът не само отпуска мускулите ви, но също така помага да се отделят токсините от тялото ви? Лимфният масаж е всичко, от което се нуждаете, за да получите здраво и тонизирано тяло. Ето как да си направите добър масаж, така че да намалите тези излишни сантиметри на талията, които толкова ви притесняват.

Като използвате само пръстите си, минете през целите си крака с кръгови движения. Винаги правете движенията нагоре.

Силни крака

С помощта на палците си, създайте малко натиск в зоната между бедрата и слабините. Тази точка стимулира отделянето на токсини и в резултат на това се борите с целулита.

Кажете "НЕ" на огънатите колене

Не забравяйте, че коленете са една от най-важните части от тялото ви. За да се чувствате по-комфортно, седнете на един стол. Започнете от горната част на коленете си и постепенно се премествайте навън. Използвайте кръгови движения и масажирайте както самите колене, така и областта около тях.

Перфектни прасци

За да изпълните това упражнение, трябва да легнете. Поставете две възглавници под прасците си и дръпнете единия крак към гърдите си. В това положение масажирайте прасците си с двете ръце. Използвайте всичките си пръсти, като натиска трябва да бъде от среден до силен.

Деликатни глезени

Трябва да образувате пръстен около глезена си: Увийте двете си ръце около глезена и масажирайте крака нагоре, включително областта зад коляното. Краката ви скоро ще оценят тези положителни промени.

Обърнете внимание:

Отделяйте поне по 1 минута на всяка област.

Ще забележите промените по-рано, отколкото предполагате: в началото ще почувствате отпускане във всичките мускули. По-късно резултатите ще станат видими.

Ако започнете здравословен режим на хранене и започнете да приемате повече вода, ще забележите подобрение много по-бързо.

Дори тази масажна терапия да изглежда безобидна, трябва да се консултирате с професионалист, преди да я започнете.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay