Златен век за 50-те години

Невероятни на 50

Невероятни и на 50 – Джордж Клуни, Мег Раян, дори Барак Обама, са живото доказателство, че да навършиш петдесет е всъщност чудесна новина за здравето и щастието.

 

Кристин Скот Томас, Каръл Вондерман, Тилда Суинтън, Барак Обама, Ема Томпсън... Листът със знаменитостите, които ще отпразнуват 50-я си рожден ден тази година е доста дълъг. И ако те имат едно общо помежду си, е че изглеждат страхотно за годините си.

 

Каква ли е тайната им? Разбира се, повечето циници биха казали, че ботоксът е ключовата съставка на тази голяма група, добре изглеждащи звезди с тен и бели усмивки. Но със сигурност е нужно повече, от това да имаш възможността да си позволиш личен готвач, който да ти готви само най-здравословните ястия и номера на добър пластичен хирург. Да бъдеш великолепен на 50 е също и състояние на духа.

 

През 2011, 50-годишните са много по-щастливи, стегнати и преуспели от техните предшественици. За това поколение, 50 сякаш бележи началото на един златен век на здраве и щастие.

 

С годините, идва едно усещане за перспектива. Малките проблеми, за които сме се тревожили и сме губили сън, когато сме били на 20, сякаш вече не са толкова важни. На 50 сякаш вече знаем как да намерим време за истински важните неща.

 

Тази година, 868 000 души в Англия ще навършат 50, а близо 32 000 са отпразнували половин век през 2010 година. Това, което тези които сега ще навършат заветните 50 ще научат е, че в тази възраст има много по-малко натиск от обществото – относно обличане и статус.

 

Преди 50 години, един 50-годишен човек се е смятал за възрастен. Вече му е било време да се облича в бежово и да започне да пазарува панталони с голям ластик на кръста. Днес... всичко е позволено, стига да е поднесено със стил.

 

За Ким Катрал, Мишел Пфайфър и Шарън Стоун да бъдеш на 50, значи нe друго, a да привличат все повече погледи.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 03.05.2011|11:59
Определено Ким Катрал, Мишел Пфайфър и Шарън Стоун въобще не им личи, че са на по 50 години. Изглеждат невероятно добре и щом все още мъжете се разтапят по тях, значи не им е минало времето! Много български жени си мечтаят да изглеждат като тях на тази възраст, само че малко трудно би ни се получило, с тези грижи, които има всяка от нас!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay