Изневяра ли е OnlyFans и колко пари печелят момичетата от платформата?

Изневяра ли е OnlyFans и колко пари печелят момичетата от платформата?

OnlyFans вече набира сериозна популярност и у нас. В САЩ дамите, публикуващи в тази мрежа вече са хиляди, а съдържанието за възрастни им носи големи доходи. Как се отразява това на връзките, има ли причина да ревнуваме половинката си - може да разберете от разговора ни с Даниела Багдасарян - модел в OnlyFans и Катрин Владимирова - personal coach.

Какво е OnlyFans?

Даниела: В платформата няма само еротично съдържание, може да се намери и порно съдържание. Всеки отделен криейтър качва само, каквото той реши. Индивидуално е и зависи само от човека.

Кога се запозна с платформата и защо реши да започнеш да качваш неща там? Имаше ли притеснение?

Даниела: За платформата знам още от 2016 г. Но със сигурност има нещо повече от снимки по бельо. Когато бях по-малка си имах приятел, който се възползваше от възрастта ми, за да ме манипулира да се занимавам с Webcam. ТОгава бях непълнолетна. Там се показваш на живо. Впоследствие всички разбраха за тези видеа. В крайна сметка това ме пречупи да си направя профил в OnlyFans.

Разбраха ли родителите ти за това?

Даниела: Да, разбраха. Това ме принуди да се запиша в самостоятелна форма на обучение. Можете да предположите как съучениците ми приеха появата на тези видеа. Изключително много се притеснявах, не бях ходила на училище около 3 седмици. Родителите ми нямаха избор, приеха нещата. Разделих се с приятеля си. Цялата тази история ме отврати от него. 

Кой архетип мъж би приел партньорката му да има OnlyFans?

Катрин: динственият, който би могъл да глда на това като зинес е Търговецът. Той ика д аима до себе си ярка и известна жена. Архетип Вледетел би бил ок с това, стига жената да спре, след като започнат връзката си. Ако на него му е готино на душата с тази жена, за него няма значение какво е правила.

Моралист ли е българският мъж?

Катрин: Бих разделила мъжете на две групи: до 40 и над 40. Над 40 са с възпитание на патриархата - неговата жена ен може да бъде гледана от друг. Но в днешно време, по-младите мъже са модерни и двамата са равни. За младите мъже е нормално жената до тях да е готина, да работи и да се гордеят с нея.

Катрин, с какви интересни казуси идват при теб жените?

Наблюдавам синдрома на амазонката. Иска да бъде по-мека, да получава подаръци, да бъде по-женствена. Трудно им е, когато се сблъскат с мъж, който е над 40 - започва конфликт, при който тя се чуди къде греши. Тогава започваме да разглеждаме затвореното сърце и преходът към "лошото" момиче. Помагам им да отворят сърцето си.

Даниела, колко пари се печелят от Only Fans?

Специфичното при тази платформа е, че там няма трафик, както в другите социални мрежи. Всеки потребител там трябва да се рекламира с помощта на профилите си в Instagram. Може да пускаш постове в Reddit, но там е необходима верификация, тъй като съдържанието е 18+. Могат да се изкарват много пари, но трябва да се промотираш.

Много хора си мислят, че качваш гола снимка и трафикът започва, но това не е така. Имам втори профил в Instagram, който е само с цел да промотирам съдържанието си във Fansly - той е само за чужденци.

Най-абсурдното нещо, което са ме карали да правя е да обуя мръсни бели чорапи и да правя движения с краката си върху дилдо. Видеата се изпращат на запис, заедно с цената. Този конкретен струваше 400 евро и беше с продължение от 10 минути.

Изневера ли е OnlyFans?

Даниела: За мен това е бизнес и моят партньор трябва да ме подкрепя. Но, ако той плаща, за да гледа друго момиче в платформата - това е изневяра. Призовавам само необвързаните да ме гледат.

Катрин: За мен също изневяра,защото мъжът влага в друга жена. Тогава е въпрос на време да се случи и физическа изневяра. Доакто при порното е по-различно - там гледаш други хора. Ако мъжът следи една и съща актриса, може да се счете за проблем, но като цяло гледането на порно не се сита за изневяра.

Даниела: Моят бивш приятел гледаше порно филми с една и съща актриса редовно. Чакаше ме да изляза и започваше да гледа.

Пречи ли OnlyFans на връзката?

Даниела: Не мисля, тъй като има познати, които се занимават с това, но имат семейства и деца. Но би ме притеснило, ако детето ми попадне на това съдържание.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay