Как да флиртувате с увереност?

Как да флиртувате с увереност?

Въпреки някои телевизионни продукции и сапунени романтични филми, флиртът не означава, че трябва да пърхате с мигли и да се смеете на всяка шега, която казва човекът отсреща.

Флиртът е малко по-сложен, но няма някакви строго определена техника. Освен ако не търсите авантюра за една нощ, когато няколко замятания на косите биха били достатъчни.

Но ако флиртувате, за да опознаете някого, вниманието ви трябва да е насочено към това той да разбере влечението ви към него, а не да се опитвате да го накарате да ви хареса. Трябва да го уведомите, че вие го харесвате. Фокусът върху това ще премахне стреса от ситуацията. И ще ви бъде по-лесно да бъдете себе си.

Ние ще ви дадем няколко съвета как да флиртувате с увереност.

Стойте далеч от готовите фрази. Забравете съветите, които са ви били дадени от самопровъзгласени експерти. Вместо това се опитайте да се държите максимално автентично и говорете сякаш общувате с приятел. Това е най-добрият начин да ви опознаят истински.

Имайте контакт с очите. Това е проста техника, която е една от най-важните. Да гледаш някого в очите е страхотен начин не само да му покажеш, че се интересуваш от него, но и от думите, които той казва. Чудите се как да го направите? Просто погледнете в човека по естествен начин. Не го премисляйте.

Носете се по течението. Независимо дали се срещате с човека лице в лице или чрез видео връзка и нещо засрамващо се случи, впрегнете всичките си усилия, за да не се изчервите. Ако разсипете чаша вино върху себе си по време на среща, почистете го, вместо да задълбавате в ситуацията, кажете нещо забавно като: Ето какво получавам, когато се опитам да се облека добре за теб. И знайте, че не трябва да се тревожите за усмивката у другия, защото да си говорим направо – Вие все още не го познавате, така че няма защо да се впрягате излишно.

Правете комплименти. Това може да е трудна задача, защото да направиш комплимент на някого може да е знак за уязвимост, защото показва истинското ви мнение за облеклото му, вида, личността му.

Използвайте обкръжението. Едно от предимствата на виртуалния контакт е, че човекът отсреща може да хвърли поглед върху вашия дом, както и вие неговия. Използвайте това във ваша полза и задайте няколко въпроса относно предметите, които виждате.

Задавайте въпроси. Тази тактика работи и когато сте на ресторант, и когато си говорите чрез видео чат. Преди срещата си набележете няколко въпроса и ги задайте. Ако забележите, че той вече няколко пъти носи определено бижу, попитайте го дали е ценно за него, за историята му.

Вкарайте малко хумор. Когато сте говорили повече време с някого, може да се отпуснете да кажете някаква шега. Правете го, колкото се може повече. Важно е да покажете колко комфортно се чувствате заедно.

Усмихвайте се. Усмивката предполага топлота. И е лудост каква разлика придобива изражението ви, докато говорите с някого и се усмихвате. Когато се усмихвате или видите някого, който се усмихва, го карате да се чувства специално.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay