Нови комедии, с които да разпуснете след тежък ден

Нови комедии, с които да разпуснете след тежък ден

Понякога е трудно да се намери наистина забавен филм. Понякога шегите не са особено забавни, героите често са скучни и филмът просто не се е получил добре. Затова събрахме няколко наистина забавни филма, които можете да гледате, за да разпуснете след тежък ден. 

1. Late Night

Катрин Нюбъри, водеща на популярно вечерно шоу, е на прага на уволнението. Оценките на шоуто й намаляват и тя не може да разбере какво прави грешно. Колегите й не й казват нищо, за да не я ядосат и да не загубят работата си. Всичко е ужасно, докато Моли не се присъединява към техния екип. Тя не се плаши да спори с Катрин и да й каже какво мисли. 

2. The Specials

Бруно и Малик са възпитатели на деца и юноши с аутизъм повече от 20 години. Те вярват, че всяко дете заслужава да бъде обичано. За да помогнат на децата да намерят приятелите и да се адаптират към живота по-добре, те решават да ги обединят и да ги научат да бъдат екип. Резултатът от действията на тази двойка ще изненада дори скептичните хора от социалните служби.

3. My Masterpiece

Артуро и Ренцо са приятели отдавна. Arturo има галерия и продава картини. Ренцо създава добри картини, но обича самотата и смята, че поръчаните картини не са истинско изкуство. Когато картините на Ренцо губят своята популярност, Артуро си спомня, че творбите на художниците се оценяват много повече след смъртта им. И прави гениален план да се опита да спечели повече пари.

4. 100 Things

Тони и Пол са богати приятели и обичат да купуват различни неща. Имат много дрехи, обувки, устройства, аксесоари, уреди - изглежда, че в апартаментите им има всичко, с изключение на свободно пространство. Но един ден двамата се събуждат напълно голи в празните си апартаменти. И тогава си спомнят, че на парти са направили залог, че могат да живеят без всичките си неща. Сега всичките им неща са заключени в склад и могат да получават само едно нещо на ден.

5. Greener Grass

Това е напълно абсурдна комедия за 2 богати домакини, които живеят в предградията. Едната от тях дава момиченцето си на приятел. И тогава тя вижда сина си да се превръща в куче. И не се притеснява много от тези неща, защото те изглеждат доста нормални за лудия им свят.

6. Murder Mystery

След 15 години брак Ник и Одри най-накрая решават да заминат за Европа и по време на полета си срещат английски аристократ, който ги кани да прекарат известно време в лодката на богатия му чичо. По време на круиза на лодката се случва убийство и Одри, която харесва детективски истории, въвлича съпруга си в разследването на това странно престъпление.

7. Зубрачките (Booksmart)

2 приятелки, зубрачки, пропускат всички партита и забавления в училище, за да се подготвят за влизане в престижни колежи. И те влизат. Но разбрат, че техните съученици, които винаги купонясваха, също са успели да влязат в тези колежи. Момичетата наистина се разочароват и решават да компенсират цялото забавление, което им липсвало до сега само за една нощ.

8. The Whistlers

Кристи се влюбва в Гилда толкова силно, че е готов да направи всичко за нея. Той е полицай и тя е свързана с престъпния свят. За да й помогне да направи нещо много сложно, Кристи трябва да научи специален език за свиркане...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay