Силен и емоционален. "Don't Sleep Walk" изпраща своите послания

Ако искам нещо и не го правя - аз за какво живея?

Силен и емоционален. "Don't Sleep Walk" изпраща своите послания

Представите на наблюдателите и изпълнителите винаги се разминават. За да разбереш, трябва да усетиш. Такава е и ситуацията с breakdance танцьорите от "X-Energy Crew" и общественото мнение за този тип хора. Но талантите от крюто са твърдо решени да покажат в какво вярват, откривайки своята житейската философия във филмовата лента "Don't Sleep Walk".

 

Документалният филм разказва за четири момчета на възраст между 19 и 25 години, които са членове на една от най-старите breakdance-формации в България. Чрез b-boyng /breakdance/ танца те изливат своите емоции, позитивни и вдъхновяващи, за да покажат на обществото, че независимо от условията в които живеем, позитивната енергия е вътре в нас... и чака да "избухне" на свобода. Филмът се спира на трите жизненоважни човешки качества, а именно трудолюбие, постоянство и чувството за отговорност.

 

Режисьор на лентата е Радослав Георгиев, а в главните роли влизат Калин Калинов, Ангел Андреев, Валентин Радков и Веселин Манолов.

 

Премиерата на "Don't Sleep Walk" ще се проведе на 09 юни 2011 г. от 20:00 ч.

Място: кино "Одеон" /бул. "Патриарх Евтимий" 1/, вход свободен!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 08.06.2011|10:05
Малко хора в днешно време забравят за тези 3 жизненоважни човешки качества: трудолюбие, постоянство и чувството за отговорност. Най-много са младите, които все още не са се осъзнали като личности и не знаят на къде да поемат. Хубаво е да се правят такива филми, защото всеки трябва да прави това, което обича и което го влече, а не това, което ни налага обществото. Наистина трябва да гледаме позитивно на нещата от живота, иначе той ще ни съсипе.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay