Кои са трите участнички, за които се твърди, че са преспали с ергена?

Кои са трите участнички, за които се твърди, че са преспали с ергена?

Вторият сезон на най-романтичното риалити се oказа още по-скандален от миналогодишния. Докато в предния те просто се заливаха с чаши, то тази година обстоятелствата изглежда са много по-пикантни.

Почитатели на формата твърдят, че романтиката на срещите, които виждаме по телевизията, с няколко от дамите, е преминала в истинска еротика! Ние се възмущавахме на безбройните целувки, а то какво се оказва... Още със старта на сезона се заговори, че една от участничките преспала с него, след което той я пренебрегнал и тя се почувствала наранена и използвана.

Онлайн потребители твърдят, че става дума именно за дългокраката Боряна. И докато тази информация, макар и непотвърдена, вече е известна на по-голяма част от публиката, то наскоро се появиха слухове за още две участнички, които "напълно са се отдали" на ергена.

"От екипа са казали, че боцнатите са 3. Боряна, Елена и Виктория. Срещите продължавали по цял ден и им давали много повече време на саме без камери от миналия сезон. Елена го е напънала в морето когато се съблече гола, на първата им среща. Това се говори..", споделя членка на официалната фен група на формата.

Слуховете гласят, че Елена се е порадвала на "инструмента" на Евгени именно по време на самостоятелната им романтична среща. Това обяснява добре сваленият сутиен, който видяхме, след като изплуваха от водата.

Кои са трите участнички, за които се твърди, че са преспали с ергена?

Ако слуховете са верни, то става ясно, защо интересът му към Валерия стихна така неочаквано. Твърди се, че тя му отказала подобна интимност на толкова ранен етап и това наклонило везните към момичетата, които са се съгласили.

Името на Виктория само се споменава като потенциално минала през спалнята на Евгени, но все още не се разкриват никакви подробности. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay