Кой е новият мъж до Дуа Липа?

На 28 февруари Дуа Липа беше забелязана навън с френския режисьор Ромен Гаврас. Двамата бяха снимани да напускат шоуто на Saint Laurent по време на Парижката седмица на модата на ръка за ръка, според снимки, публикувани от Entertainment TonightПредставителите на Липа и Гаврас все още отказват коментар, но според съобщенията, двамата са били видени да напускат парти в Лондон заедно още миналия месец.

За последно името на Липа беше свързвано с Тревър Ноа, след като двамата предизвикаха слухове през септември 2022 г. Комикът и бивш водещ на "The Daily Show" се появи в подкаста на певицата "Dua Lipa: At Your Service" на фона на спекулации, но Липа потвърди, че е необвързана по време на октомврийски епизод.

"За мен това е първата година, в която не съм имала връзка от много дълго време", каза Липа, която преди това е излизала с брата на Джиджи и Бела Хадид, Ануар. 

 Двамата имаха връзка от около две години, преди да я прекратят през декември 2021 г. Преди Хадид, Липа също имаше връзка отново и отново с известния готвач и модел Айзък Карю от 2015 до 2017 г. Освен това, певицата също предизвика слухове за връзка с Джак Харлоу през декември 2022 г.

Що се отнася до Гаврас, той доскоро имаше връзка с Рита Ора, с която излизаше от края на 2020 г. до началото на 2021 г., преди тя по-късно да се омъжи за режисьора Тайка УаититиГаврас е най-известен с режисирането на музикалните видеоклипове на Кание Уест "No Church in the Wild" и "Bad Girls" на MIA. Той също така режисира филми като "Атина" от 2022 г. и "Светът е твой" от 2018 г.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay