Създателят на световноизвестния Eyebrator представи подмладяваща козметика за околоочния контур

Холивудски звезди като Джема Чан наричат уреда IRIS™ на FOREO вибратор за очи, а днес брандът добавя и продукти за грижа за околоочната зона към портфолиото си

Създателят на световноизвестния Eyebrator представи подмладяваща козметика за околоочния контур

FOREO, водещата световна марка в областта на медицинските технологии за грижа за кожата, представи IRIS™: първата си козметична колекция продукти за грижа за околоочния контур. Тя носи името на един от най-провокативните продукти на бранда – масажорът за очи IRIS™, който е любимец на холивудските звезди като Джема Чан и Парис Хилтън. Освен масажора за очи колекцията включва: хидратираща хидрогелова маска за очи IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask, подмладяващ нощен серум за околоочен контур IRIS™ Firming PM Eye Serum, озаряващ крем за околоочния контур с витамин C IRIS™ C-Concentrated Brightening Eye Cream и серум за мигли IRIS™ Pro-Strength Eyelash Serum.

Създателят на световноизвестния Eyebrator представи подмладяваща козметика за околоочния контур

Как възниква колекцията 

Вдъхновен от изначалния човешки стремеж към красота и младежки вид, през 2015 г. FOREO създаде IRIS™, а през 2022 г. и IRIS™ 2 – неивазивен, бърз, ефективен и ултрахигиеничен уред за масаж на очите, вдъхновен от древните техники за лимфен дренаж с потупване с пръсти, практикувани в Азия, и революционизиран чрез патентованите от FOREO масажни T-Sonic™пулсации. 

Тъй като FOREO никога не се задоволява с постигнатото, а непрестанно търси по-съвършени решения, тази година брандът представи и своята първа козметика за околоочния контур, която освен масажора за очи включва още 4 иновативни продукта.

"Очите са жизненоважна част от нашето тяло. Те не само ни позволяват да виждаме. Използваме ги също така, за да изразяваме чувствата си, и играят важна роля в начина, по който взаимодействаме с другите и какво мислят те за нас. Чувствителността на кожата около очите е изключителна и изисква специални грижи. Това, което прави нашата колекция IRIS толкова специална, е уникалната комбинация от технологично устройство и избрани продукти за грижа за кожата, които, работейки заедно, създават синергичен ефект, а това е нещо, което нито един продукт за грижа за кожата не може да постигне сам по себе си. Това ние наричаме шведската рутина за грижа за очи", каза Владимир Чутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

Клинично доказано е, че подмладяващият околоочен масажор на FOREO е 3,5 пъти по-ефективен за намаляване на торбичките под очите, изсветляване на тъмните кръгове със 70%, намаляване на появата на бръчки около очите и фините линии с 43% и подпомага стягането на кожата под очите с 51% за цялостен по-млад вид. За силата на IRIS говори и фактът, че той си е спечелил статута си на любимец на известни личности като Джема Чен и Парис Хилтън.

"Когато очите ми сa подпухнали, изваждам своя масажор FOREO IRIS™ — той имитира потупването, използвано в традиционната азиатска грижа за кожата. Прилича на вибратор, така че го наричам моят "очен вибратор". Предизвиквам учудени погледи и усмивки, когато го използвам отзад в колата или на летището, но е толкова релаксиращо", споделя световноизвестната актриса Джема Чан.

Създателят на световноизвестния Eyebrator представи подмладяваща козметика за околоочния контур

Шведска рутина за грижа за очи с IRIS™

И докато днес козметичната хирургия и хирургията на клепачите са във възход, за тези, които предпочитат неивазивни, безболезнени и безрискови процедури, които помагат за отпускане на напрежението в лицевите мускули, шведската рутина за грижа за кожата е идеален избор. Тя осигурява видими резултати и уникално чувство на релакс в комфорта на дома.

Шведската рутина за грижа за очите на FOREO е рационализиран процес в 3 стъпки, който осигурява цялостна грижа за зоната около очите.

  1. СТЪПКА 1

Нанесете хидрогелната маската за очи IRIS™ Hydrogel Eye Mask и масажирайте с IRIS™. 

  1. СТЪПКА 2

Нанесете нощния серум за очи IRIS™ PM Eye Serum и крема за очи IRIS™ Eye Cream + масажирайте с IRIS™.

  1. СТЪПКА 3

Нанесете серума за мигли IRIS™ Pro-Strength Eyelash Serum.

IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask моментално съживява уморените, подпухнали и стресирани очи. С първокласен микс от съставки, тези охлаждащи и успокояващи хидрогелови пачове помагат за видимо изглаждане, стягане и озаряване на деликатния околоочен контур и за постигане на отпочинал вид. Продуктът е веган, cruelty-free и е формулиран с 96% съставки от естествен произход.

IRIS™ Firming PM Serum е мощен, но нежен нощен серум за очи, който помага за стягане на околоочния контур, за да се събуждате с видимо подмладен вид всеки ден. С мощна комбинация от 94% съставки от естествен произход, неговата веган и cruelty-free формула намалява бръчките и фините линии, като същевременно укрепва кожата и подобрява еластичността.

IRIS™ C-Concentrated Brightening Eye Cream е кадифено мек и изключително лек околоочен крем с витамин C, който мигновено коригира цвета и изсветлява тъмните кръгове. Този богат на антиоксиданти околоочен крем, пълен с овлажняващи и обновяващи активни вещества, също изглажда деликатната зона около очите, като минимизира фините линии и същевременно стимулира микроциркулацията, за да намали появата на торбички и неравномерния тен на кожата.

Не на последно място, IRIS™ Pro-Strength Eyelash Serum е внимателно разработен с 94% съставки от естествен произход. Този естествено мощен серум ви оставя с по-дълги и по-гъсти мигли, които ще привлекат погледите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay