Ема Уотсън - преждевременно пораснала жена

Mомиче или жена?

Ема позира с наградата си за "стилна икона" за 2011 г. от списание ELLE, връчена на церемония в Лондон през февруари
Ема позира с наградата си за "стилна икона" за 2011 г. от списание ELLE, връчена на церемония в Лондон през февруари

Британската актриса Ема Уотсън призна, че понякога се чувства "на сто години".

 

Звездата от поредицата "Хари Потър", която стана известна още на 11 години, когато за първи път се появи в поредицата за малкия магьосник, заяви, че макар да е преминала през много изпитания в живота си, все още често се чувства "невероятно млада и много наивна".

 

"Аз съм тази много странна смесица. В известен смисъл се чувствам като че ли съм на 100 години. В други случаи все още се усещам като невероятно млада, много наивна и като че ли не съм видяла много от света. Била съм невероятно защитена, но понякога съм попадала в ситуации, в които никой на моята възраст не е бил. Понякога си мисля, че съм най-неподходящият човек на света, попаднал в ситуацията, в която се намирам. Аз съм срамежлива, чувствителна и самокритична. Това е ужасна комбинация", сподели актрисата пред списание "Стайл".

 

21-годишната красавица счита още, че популярността й плаши противоположния пол, защото никога не е била преследвана от мъжете. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.06.2011|18:55
Чак пък на 100! Май много на сериозно започват да се взимат малките актьори. А като стане на 50 на колко ще се чувства, на 500 ли? То от всички нейни задачи как да и остане време за момчета, по скоро не иска да я забелязват, а не че не я харесват. Все пак е толкова известна, всеки би искал да ѝ бъде гадже.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay