5 неща, които вашият фризьор би искал да спрете да правите

И е хубаво да го послушате, ако искате здрава и красива коса

5 неща, които вашият фризьор би искал да спрете да правите

Фризьорите са тези, които се грижат за косата ни по на-добрия начин. За съжаление доста от нас ги приемаме само като хора, при които да отидем да се подстрижем и пренебрегваме услугите, от които можем да се възползваме. А оправданията са хиляди - все нямаме време, щяхме да отидем, но нямаше свободен час, днес съм настинала и много други. Вижте кои са нещата, които фризьорът Ви много би искал да спрете да правите.

Да не се боядисвате сами вкъщи -  Те изтръпват при мисълта, че сте правили такива козметични операции вкъщи и то не защото не сте отишли при тях, а защото в повечето случаи Вие нанасяте щети върху косата си, а последствията трябва да оправят тъкмо милите Ви фризьори. Пощадете ги!

Да не ги лъжете - Отношенията с фризьора Ви трябва да са изградени върху честност и доверие. Не си позволявайте да скривате истината, или да ги лъжете за състоянието на косата си. Отговаряйте честно на въпроси от рода на "Кога се подстригвахте за последно?", "Боядисвали ли сте се вкъщи?" и други подобни.

Да не полагате никаква грижа за косата си - Подобни клиенти са кошмар за фризьорите. Ако имате някакъв проблем с косата, като например бързо цъфтене, то се вслушайте в съветите, които специалистите са Ви дали. Не е нужно да си купувате скъпи продукти, маските с натурални средства са доста по-ефективни.

Да използвате преса на влажна коса - Това направо убива косата Ви!

Да спрете да подстригвате косата си с надеждата, че ще порасне. Ако това е единствената Ви причина да отидете до салона, а нямате друга нужда, то не го правете. Митовете за това, че косата Ви ще стане като на Рапунцел, ако се подстригвате редовно, са пълна глупост.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

19 7
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay