Най-лесната за поддържане прическа-"панделки от светлини"

Когато става въпрос за изсветляването на косата ви, две неща са изключително важни: цветът и разположението. Постигането на оттенъка, който подхожда най-добре на тена на кожата и цялостния ви цвят, е от ключово значение. Също толкова важно е да се уверите, че различните нюанси са в участъци, които придават измерение и живот на косата ви.

Често за да накарате вашите акценти да изглеждат страхотно всеки ден, е необходимо да отделите доста време на сешоара и машата. Но ако искате промяна без да се налага да подлагате косата на толинна обработка след това, представяме ви новата тенденция "панделки от светлини" или ribbon lights.

Какво представлява прическата?

Обикновено фризьорите поставят акценти в зони, на които слънцето естествено би изсветлило косата. "Панделките" са акценти, които се прилагат върху изсушена на въздух коса, за да могат те да видят най-доброто естествено разположение. Това позволява на клиента да реши как иска да оформя косата си ежедневно. Методът може да ви спести много време, ако нямате време за сешоар или преса.

Цветът на изсветлените участъци е едно до две нива по-светъл от общия основен цвят, за да придаде на косата отразяващ ефект. Въпреки че тази техника за боядисване на косата е предназначена за хора, които често сушат косата си на въздух, фризьорите казват, че прическата изглежда страхотно дори на коса, оформена с преса или маша. Независимо от всичко, те придават на косата красиво измерение и блясък. Голям плюс е, че е подходяща за всякакви дължини и текстури.

Как да се грижим за прическата си?

След като постигнете желания цвят, поддръжката е сравнително проста. В зависимост от това колко бързо расте косата ви, цветът ви може да се нуждае от корекция между три до шест месеца след първоначалното ви посещение в салона. Ако оставяте косата си да изсъхне на въздух, то няма да има нужда от употребата на каквито и да било допълнителни продукти. В случай, че позлвате сешоар, след това преса е добре да заложите на спрей за топлинна защита.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay