Правият бретон се завръща: За кого е подходяща тази прическа?

Когато търсите начин да освежите външния си вид, но не искате да правите нищо твърде драстично, бретонът е перфектната подстрижка, която без усилие ще трансформира косата ви. Бретонът отново се превърна в модерна прическа, която ще виждаме много повече през този сезон, след като знаменитости като Кери Уошингтън и Джесика Бийл ни показват колко добре може да изглежда.

В сравнение с други вариации на този стил, правите бретони имат по-изчистен, смепъл вид. при него няма движение, така както при бретонът тип завеса. Въпреки това, ако мислите да се сдобиете с подобна прическа, най-добре е първо да помислите дали подхожда на начина ви на живот.

Докато правите бретони са стилен начин да издигнете прическата си на друго ниво, вероятно сте чували, че те изискват специфична поддръжка и може да не са подходящи за всеки.

Ако предпочитате визия, която не изисква много поддръжка, правият бретон може да не е правилният избор за вас. Тази визия изисква повече време и усилия, за да изглеждат подобаващо. Така че, преди да се ангажирате с такава прическа, помислете колко време ще отделите за нея.

Бретонът не само трябва да се оформя всяка сутрин, но и да се подстригва редовно, за да се поддържа - поне на всеки две до три седмици, за да изглежда свеж.

Как да го оформите правилно?

Когато миете косата си, започнете с нанасяне на стилизиращ крем, който е и топлинна защита върху бретона. Това ще го направи по-лесен за оформяне, ще го предпази от уредите за топлинна обработка и ще го задържи на място. След това изсушете бретона си с кръгла четка, докато е още влажен. Това ще го предпази от къдрене - уверете се, че сешоарът е обърнат към горната част на бретона ви, а не под него. 

След като изсъхне, запечатайте външния си вид с лак за коса, за да държите бретона си на място.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay