Коя е идеалната ваканция за Вас според зодията Ви

Стягайте куфарите

Коя е идеалната ваканция за Вас според зодията Ви

Вярвате или не, има закономерност между това как обичате да прекарвате почивката си и това кой е астрологичният Ви знак. 

Овен

Вие сте пълни с енергия. За да си починете, на Вас Ви е необходимо приключение, някоя щуротия, много купони и безразсъдни моменти. Идеалните места за Вас за почивка са планински райони, Латинска Америка, Африка.

Телец

Вие сте бохеми по природа и когато сте на почивка не обичате да пестите от комфорта си. Искате всичко да Ви е красиво, луксозно и не пестите пари за това. Поне за малко желаете да се отдалечите от всекидневието. Най-подходящи за почивка за Вас са Карибите.

Близнаци

Вие се адаптирате много лесно към всякакви промени и затова за Вас почивката не може да включва само едно място, а поне няколко. Бихте си изкарали чудесно в САЩ, Япония, Китай, Австралия и други по-големи държави.

Рак

За Вас почивката не е  задължително да е свързана с много лукс, за да си починете добре. Семпло, но спокойно - по-скоро такава е Вашата формула. Ето защо бихте се чувствали страхотно в някое малко италианско селце, или в някъде в Индия.

Лъв

За Вас най-подходящи са сафаритата, или пътуванията с лодка. Френската Ривиера, Нова Каледония, Ню Йорк.. там бихте се чувствали фантастично.

Дева

Вие обичате да планирате всичко, включително и ваканцията. Само така няма шанс нещо да се обърка. Подходящи места за отдих за Вас са САЩ, Италия.

Везни

Вие сте романтици по природа и търсите това и в почивката си. Също така се интересувате от забележителности и културни паметници. Англия, или брега на Средиземно море биха Ви накарали да се почувствате на точното място.

Скорпион

Вие сте хиперактивни и енергията блика от Вас, затова Ви трябва място, на което да преживеете някое приключени, но и да се насладите на страхотни гледки. Близкия Запад, Мексико и Коста Рика са за Вас.

Стрелец

На Вас са Ви необходими далечни и мистериозни места, които да преоткривате. За Вас са Австралия, Южна Америка и Монголия.

Козирог

Вие планирате всичко, проучвате къде е най-изгодно и чак тогава тръгвате. Семейният тип ваканция Ви харесва много. В Калифорния бихте преоткрили Рая.

Водолей

Вие сте свободолюбиви и искате да отидете на място, на което можете да си тръгнете, когато поискате, без да се съобразявате с никого. Корсика и Южна Европа са за Вас.

Риби

Логично, вие се чувствате най-добре във водата. Допри и да не можете да плувате, за Вас е важно очите Ви да виждат красиви езера или реки. Атлантическият океан  и Средиземно море биха Ви покорили.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay