Крадем идеи от гардероба на: Ива Гагарова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Ива Гагарова е елегантна, млада дама, която всекидневно ни впечатлява със своя стил. Дори и през студения сезон в гардеробът ѝ изглежда, че преобладават предимно наситени и красиви цветове. А усмивката, която носи на всяка снимка е перфектният аксесоар към всяка дреха.

Най-напред искаме да поговорим за тази блуза с голо рамо! Да, концепцията за един ръкв доста ни допада, особено, когато към детайлите на дрехата е включен много блясък. Идеалното облекло за следващата ви грандиозна вечер.

Крадем идеи от гардероба на: Ива Гагароваinstagram.com/iva199

Защо тези раирани пуловери са толкова модерни напоследък и защо толкова много ни се иска да се доберем до подобен? Трендовете си казват думата, а Ива определено е в крак с тях. Може би десенът силно ни напомня на стила на французойките...

Крадем идеи от гардероба на: Ива Гагароваinstagram.com/iva199

Като заговорихме, стилът на парижанката е неизменна част от социалните мрежи в последно време. Особено, когато в картината са включени шлифер и барета, то несъмнено се пренасяме в града на любовта с чаша шампанско в ръка. Ах, как ни липсва сезонът на шлиферите!

Крадем идеи от гардероба на: Ива Гагароваinstagram.com/iva199

Слънчевите очила в ретро стил са страхотно попадение. А на вас допадат ли ви?

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay